2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 100 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه چقد دیر 

اوهوم  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مگه کجاست

سرکار😥

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دوست پسرم بعد سه سال برگشته میگه بهم فرصت بده جبران کنم بعد چند روز پیش میگه ما دنیامون با هم فرق داره و تو نمیتونی پنو به خودت وابسته کنی الانم اصلا جوابمو نمیده میگفت کرونا‌گرفتم ولی صبح ساعت ۴ استوری گذاشته  بود 

منم بعد اون دیگه نمیتونم عاشق بشم حتی نمیت نم برم سر قرار 🤦🏼‍♀️

خوابم نمیبره  بخوابمم تا صبح خوابشو میبینم و گریه میکنم

صبح ساعت ۴ بیدار شدم تا ۶ شیش خوابیدم تا همین الان دوباره می‌خوام بخوابم تا فردا😂

من به کلی رد دادم 

بعدش هم بیدار شم برم حموم ناخونامو بگیرم اصلاح کنم دوباره بگیرم بخوابم تا موقع کلاسم😐💔😂

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
دعوا با پدر به نظرم بدتر از مادره😂من بیشتر ناراحت میشدم بعد از دو سال اومدم پیش خانوادم کنار هم ن ...

واقعا انگار باباها سم وارد بدن میکنن ، الان چند روزه سر یه سفره نمیشینیم 

منتظر شوهرمم

😕😕

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩