2789
یه بی‌حجاب و با بی‌حجاب مقایسه کن کدوم بیشتر مورد تعارضه کدوم بیشتر آسیب میبینه بعدشم خدایی چادر خوش ...

مردی که مریض باشه به دوتاش تعرض میکنه خیلی باحجابا هم هستن که بهشون تجاوز شد اگه نخواین بگین تقصیر شبکه های جم بوده و بخاطر محدودیتای کشورمون خیلیا عقده ای شدن الان تو کشورای خارجی ایقد تعرض نیست چون براشون عادی شده 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیز دلم اگه شما مذهبی هستید بزارید طور دیگه برخورد کنم توی اسلام در مورد حجاب گفتن که حجاب متقابله ...

با شلوارک تحریک بشیم😐😂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
تاپیک منو بترکونید دیگه داره جنگ و دعوا میشه بینتوناااا

جدی؟منکه حرفی نزدم عزیزم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
تاپیک منو بترکونید دیگه داره جنگ و دعوا میشه بینتوناااا

دعوا نیست فقط تبادل تفکره 😂😂

چرا اگر یه مردی خوشش اومد میفته   دیگه حجاب رو کامل رعایت کنید که خیالتون راحت باشه

اون مرده هم یه جلبکه دیگه نه اختیار داره نه عقل🤣

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
چرا اگر یه مردی خوشش اومد میفته   دیگه حجاب رو کامل رعایت کنید که خیالتون راحت باشه

زن اون مرد میتونه حسابی به خودش برسه تا شوهرش زن دیگه دید خوشش نیاد

جدی؟منکه حرفی نزدم عزیزم

بنظر من همه اونایی که چادر سر میزارن محترم و با ارزش هسان.اونایی هم که مانتو میپوشن هم همینطور...بیحجابام همینطور...عزیزدل من منظورم به شما نبود😊

دوست ندارم خدای نکرده باعث دعوا بشه

بنظر من همه اونایی که چادر سر میزارن محترم و با ارزش هسان.اونایی هم که مانتو میپوشن هم همینطور...بیح ...

ممنون عزیزم لطف داری خوبی ازخودته 🙏🙏🌹🌹🌹

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤