2777
2789
عنوان

سریال افرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 18 پست
اها ممنون،ولی چه بد که پخش نکردن😑

دلیلشو هم گفتن میترسن مردم صداشون در بیاد هرچی باشه عین فلیم ترکیها شد

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سربالایی ایرانی همشون همینن آخرش گند میزنند به سریال

من خیلی دوست داشتم این سریالو،ولی ی پایان دیگه ازش انتظار داشتم،مثل اینکه تلویزیون پخش نکرده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلشو هم گفتن میترسن مردم صداشون در بیاد هرچی باشه عین فلیم ترکیها شد

خیلی از این طور اتفاقا تو حامعه هست در واقع نخواستن حقیقتو بگن.

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
من تااونجادیدم ک وحید کارخونه رو شرط کرد حاج محمودم ب زنش گفت هرکاری میخای بکن بعد یهوقسمت بعد دید ...

زن محمودم کارخونه رو داد به وحید ،وحیدم فقط میخواسته تابلو کارخونه رو بیاره پایین اسم خودشو زد اینکارو که کرد حاج محمود سکته کرد،بعد رضایت داد پدر پیمان مسعود آزاد شد