2777
2789
عنوان

دعوا با نامزد سر دوست پسر قبلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5308 بازدید | 172 پست

به نامزدتون از رابطه های قبلی میگید؟😂😂😂😂😂نقطه ضعف خوب میدید ها آفرین😂😂😂😂😂😂😂

چندسالتونه کوچولوهای من؟

راستی ادم وقتی با یه نفره به نفر دومی حتی جواب هم نمیده

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت فوق العاده اشتباه بوده وقتی نامزد داری لوزومی نداره جواب دوس پسر قبلیت بدی حتی اگه ی دوست معمولیم باشه کارت درس نیس من اینجور چیزارو خیانت میبینم 

ولی خب بهش بگو دیه جواب طرف نمیدی خطتم عوض میکنی

یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!
چرا خطت رو عوض نکردی قبل نامزد شدن!؟ و چرا جوابش دادی!!؟

دقیقا اصلا هرکسی گذشته ای داره دوتا اشتباه داشی اسی اولا جواب دادی دوما دروغ گفتی مردها اینو نمیبخشن ببخشه تا عمر دارید سرکوفت میخوری

کار خیلی اشتباهی کردی باید از اول بلاکش میکردی یا جوابشو نمیدادی یه لحظه فکر کن این اتفاق واسه نام ...

اخه اون خودشم یبار من پیشش بودم دوست دختر قبلیش بهش زنگ‌ زد ولی من بخشیدمش حتی حاظر نیس گوشیشو بده دستم الان من یه اشتباهی کردم حاظر نیس منو ببخشه

به نامزدتون از رابطه های قبلی میگید؟😂😂😂😂😂نقطه ضعف خوب میدید ها آفرین😂😂😂😂😂😂😂 چندسالتونه ...

باور کن اگه پسره جواب دوست دخترشو درحد علیک گفتن به سل‍امش میداد خود این خانم تیربارونش میکرد که تو به من خیانت کردی ، ولی چون طرف مقابلش آقاست حق نداره ناراحت بشه ..  

منتظر ..🤍🍃
اخه اون خودشم یبار من پیشش بودم دوست دختر قبلیش بهش زنگ‌ زد ولی من بخشیدمش حتی حاظر نیس گوشیشو بده د ...

عه واقعا؟😶

خب الان یک یک مساوی هستین اونم کار اشتباهی کرده

آرمی💜🎶عاشق گلدوزی،کتاب،فیلم و باغبونی🪽🔮🧸