بچه ها دیشب با نامزدم بیرون بودم کسی که قبلا باهاش دوست بودم بهم پیام داده بود که کجایی سراغی ازم نمیگیری منم یه جواب ساده داده بودم بهش در حد مثلا . همینجام ... نامزدم گوشیمو گرفت پیاماشو خوند و شدید باهم دعوامون شد در حدی که روم دست بلند کرد و زد زیز گوشم اونم سه بار . من نگفتم بهش که قبلا با این بودم گفتم دوستمه دوست عادی و سراغمو گرفته .. الان نامزدم همش بددهنی میکنه بهم و میگه باید رابطمون تموم شه گفت امشب میام میبینمت بعدش میرم به نظرتون چیکار کنم اروم شه و برش گردونم
کارت فوق العاده اشتباه بوده وقتی نامزد داری لوزومی نداره جواب دوس پسر قبلیت بدی حتی اگه ی دوست معمولیم باشه کارت درس نیس من اینجور چیزارو خیانت میبینم
ولی خب بهش بگو دیه جواب طرف نمیدی خطتم عوض میکنی
یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!
به نامزدتون از رابطه های قبلی میگید؟😂😂😂😂😂نقطه ضعف خوب میدید ها آفرین😂😂😂😂😂😂😂 چندسالتونه ...
باور کن اگه پسره جواب دوست دخترشو درحد علیک گفتن به سلامش میداد خود این خانم تیربارونش میکرد که تو به من خیانت کردی ، ولی چون طرف مقابلش آقاست حق نداره ناراحت بشه ..