2777
2789
عنوان

حقوق نی نی یارا چقده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 34 پست
خودشون سایت رو ساختن‌ احتمالا برنامه نویسن حقوقشون هم از کسایی که براشون تبلیغ میکنن دریافت میکنن

نی نی یارا سایتو‌ نساختن.اونا مدتها بعد از افتتاح نی نی سایت اومدن.خود نی نی یار پنج فکر کنم یه بار گفته بود مربی مهد بوده قبلا.نی نی یار شب هم گفته از طریق آگهی کار اومده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچ کدومشون وقتی من اینجا بودم نبودن در واقع سالهای اول اصلا نی نی یار در کار نبود

اولین نفر هستی؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
نه هیچ کدومشون وقتی من اینجا بودم نبودن در واقع سالهای اول اصلا نی نی یار در کار نبود

سال های قبل ۹۴ امکان ریپلای نبود یا بلد نبودن ریپلای کنن؟

آخه چند‌بار تو تاپیک های قدیمی دیدم اسم لون کاربر رو تایپ میکنن و‌ جوابشو میدن

بعد از اول تا آخر توی یه تاپیک میموندین که ببینین کی جوابتونو میده؟

خیلی سخته اینجوری که

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap