2777
2789

سلام دوستان من مدرس پیانو هستم هنرجوی خانومی پارسال اومد آموزشگاه پیانو یاد بگیره پیشم که به شدت به من علاقه مند شد و خانوم فوق العاده خوبیه .اسفند ماه بود با پسرشون اومدن خواستگاری .در کل خیلی خواستکار دارم و بخاطر همین اون زمان اصلا به پسر هنرجوم اهمیت نمی‌دادم .یعنی ۸ ماه تموم با وجود پیگیری های این اقا و علاقه شون به من که خیلی مایل به ازدواج با من بودن و میگفتن تمام شرایط مورد نظرم رو دارید .اما من تو این هشت ماه پیام هاشو کلا سین نمی‌کردم یا دیر میکردم آهنگ هاشو گوش‌نمبکردم .بیرون هم همیشه کنسل میکردم .

یعنی کلا تو این هشت ماه همش دنبال این بودم ردش کنم .چون مامانش فوق العاده پیگیر هست حتی سر کلاس اشکش در میومد وقتی میگفتم قصد ندارم فعلا .ولی در کل چون خیلی موقعیت و خواستگار داشتم و سرم گرم کارم بود به این آقا خیلی خیلی بی محلی میکردم .ولی الان بعد از هشت ماه همه ی خواستگارم رو بررسی کردم واقعا دیدم ایشون ای همه بهتره .پسر فوق العاده سنگین و سالم و سر به زیریه .اصلا تو فاز چیزای منفی نیست فوق العاده مثبته

راستی یک بار هم اسفند  ماه خواستگاری اومدن .سه چهار بار فقط قبول کردم باهاش برم بیرون .همش کنسل میکردم چون ازش خوشم نمیومد .یکبار هم با مامانم دعوتمون کرد باغش کردان .حالا برعکس شده اون سرد شده اصلا کلا پیام نمیدع دیر جواب میداد امشب که بهش گفتم که من قبلا حس نداشتم اما الان خس‌پیدا کردم و می‌خوام فرصت آشنایی بدم برگشت به من گفت که می‌خوام منطقی صحبت کنیم تو خیلی دختر خوبی هستی از همه نظر کامل هستی اما ما دیگاهامون با هم فرق داره و اینکه اشتراک نیست .راهمون خیلی با هم فرق داره .امیدوارم درک کنی و احساس اینو نکنی کسی پست زده .من دنبال ایراد نیستم می‌دونم خودم خیلی ایراد دارم .امیدوارم درک کنی من دیدگاهم فرق داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چون بیمحلیش کردی حسشو از دست داده دیده امیدی نداره بهت رفته دنبال یکی دیگه

تو این هشت ماه پسره همش به مامانش میگفت که ساحل منو دوست نداره تو فقط داری بهش پافشاری میکنی من یکی دوستم داشته باشه میفهمم دیگه .اون کلا سرش تو کارشه فقط اصلا جواب نمیده .راستی دو ماه هم کلا بلوکش‌کردم بودم تیر و مرداد ماه کلا از اینستگرام و واتساپ بلوک کرده بودم.

تو این مدت درگیر رابطه های دیگه بودم ولی اون خیلی پیگیر بود .حالا الان که نرم شدم همش میگه دیدگاهمون فرق داره راهکون فرق داره نمی‌فهمم یعنی چی

تو این هشت ماه پسره همش به مامانش میگفت که ساحل منو دوست نداره تو فقط داری بهش پافشاری میکنی من یکی ...

بنظر من یه پسر وقتی این حرفو میزنه که یکی دیگه رو زیر سر داشته باشه وگرنه دلیلی نداره بعد از اینهمه پیگیری یهو بگه دیدگاهمون فرق داره!!

خب دلیلشو بپرس ازش که چی باعث شده فکر کنه دیدگاهتون فرق داره یا ازچه لحاظ دیدگاها فرق پیدا کرده باید جوابی داشته باشه