2777
2789
عنوان

تب شدید دارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جایی رفته بودی که احتمال بدی گرفتی ؟ 

معلم فیزیکم اومد خونمون🤦🏻‍♀️ جمعه هم پیش دخترخالم بودم ولی فک نکنم اون داشته باشه چون از استوریاش مشخصه حالش خوبه.

من بیشتر نگران خونوادمم

گروه قرمز/قد:۱۶۰- وزن اولیه:۸۸- هدف اول:80-هدف دوم:۷۵-هدف سوم:70-هدف چهارم:۶۴❤
کرونا گرفتی موقعی که منم گرفتم همینجور بودم ولی بدن درد شدید هم داشتم

وای تو هم گلوت اینجوری میشد؟؟ سخت گرفتی یا نه

بگو چجوری میشدی

گروه قرمز/قد:۱۶۰- وزن اولیه:۸۸- هدف اول:80-هدف دوم:۷۵-هدف سوم:70-هدف چهارم:۶۴❤
وای بدبخت شدم. کسی کرونا داشته مثل من شده باشه؟؟؟ نفس که میکشم گلوم قلقلک میگیره و خشکه. بعد نفسم قط ...

الان هوا سرد شده شايد سرماخوردگي باشه اب نمك قرقره كن جوشونده بخور ببين چي ميشه منم از ديروز گلوم درد ميكنه انگار يهچيزي تو گلوم گير كرده پايين نميره

وای تو هم گلوت اینجوری میشد؟؟ سخت گرفتی یا نه بگو چجوری میشدی

اتفاقا کرونای خفیف داشتم گلوم درد شدید داشت برای من خیلی زجر آور بود ولی دکتر گفت به ریه نزده وخفیف گرفتی تازه من تو درد خیلی قوی هستم

من و خواهرم از یه کاربری استفاده میکنیم  تنتون سالم دلتون شاد🌸❤
وای بدبخت شدم. کسی کرونا داشته مثل من شده باشه؟؟؟ نفس که میکشم گلوم قلقلک میگیره و خشکه. بعد نفسم قط ...

😐😐😐😐این کارا چیه دختر،من ۴ بار گرفتم اونوقت من باید چی بگم؟!دمنوش پنیرک و ختمی و آویشن و پونه همش بخور با عسل،شربت لیمو عسل بخور،آب هویچ و آب سیب و کلا گرمیجات بخور چیزی نیس ک 

استارتر ببخشید وسطتاپیکت یه سوال منم بپرسم،من ماه پیش کرونا گرفتم،الان از دیشب گلوم درد می‌کنه بینی ام کیپ شده،ممکنه دوباره کرونا باشه؟؟

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
استارتر ببخشید وسطتاپیکت یه سوال منم بپرسم،من ماه پیش کرونا گرفتم،الان از دیشب گلوم درد می‌کنه بینی ...

عزیزم ب کرونا فک نکن اصلا،تو عمرت سرمانخوردی شما؟قشنگ ب خودت برس دمنوش بخور ختمی و پونه و آویشن بخور،شربت لیمو عسل بخور ،شبم ی قرص استامینوفن بخور خوب بخواب تا فردا خوب میشی 

از بس ب کرونا فک کردیم یه سرفه میکنیم میگیم کرونا گرفتیم انگار ک قبل این اصلا آنفولانزا و ویروس و سرماخوردگی نبود