هانیh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 عنوان اینجا کسی هس فرزند خونده داشته باشه؟؟ من قراره به زودی مادر بشم اونم مادر فرزند پذیر 14574 بازدید | 257 پست میخام اگه کسی هست باهاش آشنا بشم 🙂 و بهم کمک کنه و تجربه هاشو بهم بگه بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩 1400/07/18 | 23:50 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 یعنی میاد با شما زندگی کنه یا فقط حمایتش میکنید؟ بعله عزیزم قراره با ما زندگی کنه در خاست نوزاد دادیم بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
مارال_بانوو عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 7581 میخواید از پرورشگاه بیارید ؟؟؟ تحسینتون میکنم واقعااا چقدر روح و قلبتون بزرگه ... بنطر من برید پیش مشاوره کودک اونا حسابی راهنماییتون میکنن برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
هانیh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 میخواید از پرورشگاه بیارید ؟؟؟ تحسینتون میکنم واقعااا چقدر روح و قلبتون بزرگه ... بنطر من برید پیش م ... اره عزیزم ممنون پیش مشاور رفتیم میخاستم کسی و پیدا کنم که خودش تجربشو داسته باسه بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
هانیh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 عزیزم مبارکه مرسی گلم دعا کنید زودتر بیاد پیشم بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
یاس71 عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 5359 مرسی گلم دعا کنید زودتر بیاد پیشم امیدوارم مامان خوبی بشی براش .چیزی ب نامش کردیدو چن ماهشه؟ تو تنها دلیل خوب این دنیای بدی
مارال_بانوو عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 7581 اره عزیزم ممنون پیش مشاور رفتیم میخاستم کسی و پیدا کنم که خودش ... واقعاا اشک توچشمام جمع شد ... الهی ی انسان خوب ترلیت کنید و از کنار هم بودن لذت ببرید و زندگیتون سرشار از خوشبختی برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
هانیh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 امیدوارم مامان خوبی بشی براش .چیزی ب نامش کردیدو چن ماهشه؟ نه الان دیگه به نامی نیس یک سوم اموال و هر چی داریم باید بریم محظری کنیم. هنوز مشخص نیس چند ماهس منتظریم بهمون زنگ بزنن و معرفی کنن بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
هانیh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 واقعاا اشک توچشمام جمع شد ... الهی ی انسان خوب ترلیت کنید و از کنار هم بودن لذت ببرید و زندگیتون سرش ... ممنون عزیز دلم ۱۴ ساله در حسرت مادر شدنم برام دعا کنید مادر خوبی باشم و انتظارم کوتاه شه بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
یاس71 عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 5359 نه الان دیگه به نامی نیس یک سوم اموال و هر چی داریم باید ... یکی از دوستان همینطور همه کارهاش کرد و بچه رو انتخاب کرد و بعد حامله شد خودش تو تنها دلیل خوب این دنیای بدی
malek79a عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 3064 ممنون عزیز دلم ۱۴ ساله در حسرت مادر شدنم برام دعا کنید مادر خوبی باشم ... مشکلتون چی بود عزیزم
ئاسو_aso عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 1547 واوووو مادر شدنتون مبارک 😍😍😍 به به چه زندگی قشنگی پیش روی شماست 😇🎈🎉🧡 آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است نجابت با متانت /متانت با نجابت