2777
2789

میخام اگه کسی هست باهاش  آشنا بشم 🙂 و بهم کمک کنه و تجربه هاشو بهم بگه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
یعنی میاد با شما زندگی کنه یا فقط حمایتش می‌کنید؟

بعله عزیزم    قراره با ما زندگی کنه  در خاست نوزاد  دادیم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواید از پرورشگاه بیارید ؟؟؟ تحسینتون میکنم واقعااا چقدر روح و قلبتون بزرگه ... بنطر من برید پیش مشاوره کودک اونا حسابی راهنماییتون میکنن

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
میخواید از پرورشگاه بیارید ؟؟؟ تحسینتون میکنم واقعااا چقدر روح و قلبتون بزرگه ... بنطر من برید پیش م ...

اره عزیزم   ممنون    پیش مشاور  رفتیم  میخاستم کسی و پیدا کنم  که خودش تجربشو داسته باسه

عزیزم مبارکه

مرسی گلم  دعا کنید زودتر بیاد پیشم

اره عزیزم   ممنون    پیش مشاور  رفتیم  میخاستم کسی و پیدا کنم  که خودش ...

واقعاا اشک توچشمام جمع شد ... الهی ی انسان خوب ترلیت کنید و از کنار هم بودن لذت ببرید و زندگیتون سرشار از خوشبختی

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
امیدوارم مامان خوبی بشی براش .چیزی ب نامش کردید‌و چن ماهشه؟

نه الان دیگه   به نامی نیس    یک سوم اموال  و  هر چی داریم  باید    بریم  محظری کنیم.    هنوز مشخص نیس چند ماهس   منتظریم بهمون  زنگ بزنن و معرفی کنن

واقعاا اشک توچشمام جمع شد ... الهی ی انسان خوب ترلیت کنید و از کنار هم بودن لذت ببرید و زندگیتون سرش ...

ممنون عزیز  دلم  ۱۴  ساله در حسرت مادر شدنم   برام دعا کنید  مادر خوبی باشم  و انتظارم  کوتاه شه

نه الان دیگه   به نامی نیس    یک سوم اموال  و  هر چی داریم  باید  ...

یکی از دوستان همینطور همه کارهاش کرد و بچه رو انتخاب کرد و بعد حامله شد خودش 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی