2789
آره دکترم هم گفت عالیه مشکلی نیست فقط کاش جنسیتشو میدونستم یک عالمه ذوق و شوق دارم برای جنسیتش اصلا ...

ای جان.انشالله سالم بیاد بغلت.آنومالی بهت میگن قطعیشو.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ای جان.انشالله سالم بیاد بغلت.آنومالی بهت میگن قطعیشو.

سپاس عزیزدلم❤❤❤❤🌷🌷🌷

یک عالمه سیسمونی های خوشگل دیدم پول جمع کردم گفتم کاش حداقل جنسیتشو می دونستم میرفتم چند تا تیکه شو میخریدم تا هوا سردتر نشده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا حفظش کنه برای من اصلا اسمی از جنسیت نیاورد منم فضولم

ممنونم عزیزم همچنین فندق شما ...حالا ۱۲ هفته هم زیاد دقیق نیست همون ۱۸ صبر کن بگن بهتره....۱۴ هقته ب بالا هم تعیین جنسیت میتونین برین 

برای من اصلا هیچی درمورد جنسیتش نگفت 😔😔😔

خوبه دیگه.به من اطمینان داد منم کلی رو حرفش حساب کردم اشتباه دراومد☹

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
سپاس عزیزدلم❤❤❤❤🌷🌷🌷 یک عالمه سیسمونی های خوشگل دیدم پول جمع کردم گفتم کاش حداقل جنسیتشو می دونست ...

خب اسپورت بگیر.من اشتباه کردم پسرونه گرفتم حالا اگه بچه بعدیم دختر باشه باید سوار کالسکه ی آبی کنمش😅😅😅

ممنونم عزیزم همچنین فندق شما ...حالا ۱۲ هفته هم زیاد دقیق نیست همون ۱۸ صبر کن بگن بهتره....۱۴ هقته ب ...

سپاس عزیزم❤❤❤

آره ولی خیلی دیر میگذره🤣🤣 من جنسیتش برام مهم نیست فقط ذوق و شوق سیسمونی خریدن دارم بابام اینا شهرستان هستند هر روز زنگ میزنن همش میگن جنسیت توت فرنگی مونو بگو تا بریم براش خرید کنیم خودم هم از اونا عجول تر😂😂😂

سپاس عزیزم❤❤❤ آره ولی خیلی دیر میگذره🤣🤣 من جنسیتش برام مهم نیست فقط ذوق و شوق سیسمونی خریدن دارم ...

عزیزم 😍مثل ما ...ما دوازده هفته ک گفت باز ی مقدار خرید کردیم اما اصلش گذاشتیم بعد ۱۸ هفته

عزیزم الهی بسلامتی و با دلخوش الان چند هفته هستید؟ چه چیزهایی خریدید؟

اتشاالله ۲۳ هفته 🥰 همه چیز به غیر سرویس چوب اونم انشاالله بالا سی هفته میگیریم ...سرویس کالسکه لباس ....لوازم بهداشتی حوله پتو قنداق فرنگی تاب گرفتم 

اتشاالله ۲۳ هفته 🥰 همه چیز به غیر سرویس چوب اونم انشاالله بالا سی هفته میگیریم ...سرویس کالسکه لباس ...

الهی بسلامتی بغلش بگیری عزیزدلم

مبارکش باشه با دلخوش❤❤❤❤❤🌷🌷🌷🌷😗😗😗😗