2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 29 پست
من سه سالو دبیرستان درس نخوندم ی سالم فاصله داشتم  هیچی نمیفهممم واقعن😞

ربطی نداره الان خواهرم جدید کتابا خیلی شفاف تره با این خودم اتاق عمل هستم میخام کنکور بدم باهاش هم بهتر درس میخونه هم رقابت سالمیه و تموم چیزایی ک من تجربه داشتم گفتم اشتباه نکنه

لطفا نیاید سریع بگید مشاور مشاور آدم تنها خودش تو ۲ سال کنکورم ۶ تا داشتم هیچی نبودن 

خب ادم درستیو انتخاب نکردی من المپیاد نفراول سمپاد شدم فقط چندتانکته رو رعایت کردم و انگیزمو حفظ کردم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم من با9500منطقه سه نیوردم  سال دومم بود سال اول17000شدم حالا تو افکار منفیتو دور کن و ...

یعنی هیچ کدوم نشد؟  خوبه ک رتبت😕😩

کاربریم دست خودم و دوستامه  

[QUOTE=211207382]خب ادم درستیو انتخاب نکردی من المپیاد نفراول سمپاد شدم فقط چندتانکته رو رعایت کردم و انگیزمو حفظ کرد اصلاداینجوری نیس آدم باید خطا هاشو بدونه خودشو بشناسه از هزارتا مشاورم بهتره حالا کسی باشه بتونه راهنمایی کنه بهتره الان همه دنبال پول هستن متاسفانه آدمای با وجدان کم شدن مافیای کنکورن

نمیدونم من با9500منطقه سه نیوردم  سال دومم بود سال اول17000شدم حالا تو افکار منفیتو دور کن و ...

تو ک رتبت خوبه چرا میگی حافظم ضعیف 😕😅

کاربریم دست خودم و دوستامه  

سلام. بنده مشاور کنکورم. الان ب نظرم وقت بازی با اعداد و ارقام کنکور ک مثلا با چه رتبه ایی چه رشته میارید نیست. الان وقت انتخاب هدف هستش و ب عشق اون هدف عالی درس خوندنه. این فکرا رو از سرتون خارج کنید و فقط عالی عالی درس بخونید. کلی فرصت دارید برای درس خوندن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز