2777
2789
عنوان

جاری خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 8430 بازدید | 242 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد بنفس داشته باش عزیزم بخودت برس لباس شیک بپوش برخوردتو باهمه خوب کن اخلاق خوب ماندگارتره تا چه ...

استارتر حرف این خانم رو گوش کن.

ماهم دوتا عروس داریم.

یکیشون خیلی خوشگله  لی دومی با همونایی که این خانم گفته هیچوقت جلوش کم نیاورده.

تازه بیشتر تو چشمه

چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله    

رفتار شوهر من هم مثل شوهرشما وداداشش هم. مثل برادرشوهرتون بود .برادرشوهرم باریکی از اقوام که من ازش متنفربودم دوست شده بود و قصد ازدواج داشت درضمن برادر شوهرم خیلی پولداربود ومادرشوهرم که فهمیده بود بین ما توفانیل شکراله خیلی خوش به حالش شده بود ویرایش ممه به تنور می چسباند و....اون دختر قیافش معمولی بود با پاهای پرانتزی وقد ده سانت کمتر آزمون حتی موی سرش هم به موهای من نمی رسید اما من آنقدر نگران اومدنش بودم که گاها توخواب هم مثلا بایه تیپ عالی تراز خودم می دیدمش وکلی حرص می خوردم .همه ی ما دروجودمون حسادت هست اما نباید بروزش بدیم مثلا در مورد خودم باعث شد مادرشوهرم که کلا حسود وبدجنسه  کارهایی بکنه که من خیلی اذیت بشم وعمرم رو به جای استفاده ی درست با نگرانی سرکنم البته تقاصش رو دادند برادرشوهرم ورشکست شد ومادرشوهرم سکته ی ناقص کرد وکورشد وپدرشوهرم از ترس زندان وچک دق کرد ومرد خدا جای حق نشسته ازت خواهش می کنم به جای خراب کردن اوقات همه چی رو دست خدا بسپار به خودت وزندگیت برس

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
ینی چی مگه میشه برام‌مهم نباشه

عزیزم ، برات اصلا مهم نباشه ، مطمئنا تو اونقدر خوب بودی که شوهرت عاشقت شده یا اگر ازدواج سنتی بوده خانواده همسرت پسندیدنت ، و اینکه بعضی چیزا دست ما نیست دیگه ولی شاید طرف اخلاق خوب و رابطه خوبی با خانواده شوهرت نداشته باشه ، پس اگر تو دیدی تو رفتار با خانواده شوهرت مشکل داره تو رفتارت رو با خانواده شوهرت بهتر کن ، و اینکه زیبایی همیشه نمیمونه مهم اخلاقه ، اگه بازم نمیتونی کنار بیای با این قضیه حتما پیش یه مشاور یا روانشناس برو تا راه های درست رو بهت بگن ، و اینکه گاهی اوقات اینکه تو چشم نباشی یکی از بهترین ویژگی هاست

خودتو نکش حالا هرکی یه قیافه ایی داره دیگ خودت داری مقایسه میکنه اول کار اونام مقایستون میکننا

اخه خانوادی شوهرم‌خیلی قیافه براشون‌مهمه همش دنبال مقایسه کردنن