2777
2789
عنوان

جاری خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 8430 بازدید | 242 پست
شوهر اونم از شوهر من بهتره این به اون درردد😁😁😁😁 هم قیافه هم اخلاق بعد اون هیچ وق پشت زنشو خالی ...

ولی قیافه برادرشوهرت معمولی ب پایین بود خودتو با این فکرا عذاب نده اسی

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با اسی بودم نه تو  بعدشم اسی نظر خواست

باور کن اینقد دوس دارم ی تغییر تو خودم بدم شوهرم نمیزاره همش مخالفه با ارایشگا با کاشت مژه حتی کاشت ناخون دیگه من چجوری بروز باشم

شوهر اونم از شوهر من بهتره این به اون درردد😁😁😁😁 هم قیافه هم اخلاق بعد اون هیچ وق پشت زنشو خالی ...

ول کن بابا....این حرفا برا بچه هاست😂😂😂😂😂😂

چه چهارراه چه حوصله ای داری...اصلا خونواده شوهر ارزش غصه خوردن نداره

...

تو خیلی نازی .چرا خودتو دست کم گرفتی .عکس جاری هم بذار.فقط به موهات برس

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
ول کن بابا....این حرفا برا بچه هاست😂😂😂😂😂😂 چه چهارراه چه حوصله ای داری...اصلا خونواده شوهر ارز ...

راس مییگی بخدا برن گم و گور شن اینقد ازشون بدم میاد این ی ساله و اینقدر حرص خوردم بخدا

اسی و جاریش😁😁

وای عاش۳ این عکسم استیکرشو همجا میزارم😂😂😂😂😂

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   
راس مییگی بخدا برن گم و گور شن اینقد ازشون بدم میاد این ی ساله و اینقدر حرص خوردم بخدا

اسی  رنگ موهاتو عوض کن ارایشتم ملیح کن خوشگلی 

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤

ببخشیدا...دیوونه ای...اعصاب خودتو پای این چیزا میزاری

برو فقط بچسب به شوهرت..خوش باش...

حتی اگه میخای خانواده شوهرو حرص بدی فقط با شوهر خوب باش و بگو بخند داشته باش..والا

...