2777
2789
عنوان

نامزدیی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 33 پست

نه منم پسرعمم خواستگارمه ولی اونا یه شهر دیگن اصلااااا یبارم باهاش حرف نزدم زیادم ندیدمش چندسال یبار فقط اونم خونه مامان بزرگم فقط😐😐

حالا تکلیف من چیه پس😂

شاعری دیدم‌ هنگام خطاب،به گل سوسن می‌گفت«شما»🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه کسیو دوست نداشته باشی مگه میشه گفت نیاید؟ مگه خودشون نمیان؟

نمیدونم والا ماکه اگه طرف یا خانواده اش راضی نباشن میگن نیاید یا نمیدیم اول اجازه میگیرن که بیان یا نه

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....    
منم پسرعممه یجورایی😂

والا،حالا ترسم اینه روز خواستگاری نامزدی رو بگن زود باشه و نذارند حرف بزنیم چون من شناخت زیادی ندارم فقط پیام داده اینجوری نمی دونم واقعا مثل پیام دادنه‌شه یا نه اخلاقش چطوره نمیفهمم دقیق....

خانواده بابام اینا هم یجوریند کلا دخالت بیجا میکنند خوشم نمیاد دوست دارم یه چندماه وقت بدن بشناسمش ولی مامان بزرگم اینا اگه دخالت نکنند دیگه یهو نگند مبارکه و فردا عقد😐😐😐

نمیدونم والا ماکه اگه طرف یا خانواده اش راضی نباشن میگن نیاید یا نمیدیم اول اجازه میگیرن که بیان یا ...

به نظرتون اگه کسیو دوست نداشته باشم میتونم تو جلسه اول بهش بگم علاقه ای بهش ندارم؟ اصلا جلسه اول دختر و پسر حرف میزنن؟#یک عدد سینگل به گور خواستگار ندیده

به نظرتون اگه کسیو دوست نداشته باشم میتونم تو جلسه اول بهش بگم علاقه ای بهش ندارم؟ اصلا جلسه اول دخت ...

خودمم خواستگار ندیدم😂😂😂

اگه شد بهش بگو یا بزار برن بعد که جواب خواستن بگید نه

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....    
والا،حالا ترسم اینه روز خواستگاری نامزدی رو بگن زود باشه و نذارند حرف بزنیم چون من شناخت زیادی ندارم ...

والا من خودم بشخصه خجالت رو گذاشتم کنار چون بحث زندگیمه بدون هیچ رودربایسی حرفام به پدر مادرم میگم بابامم از این اخلاقم خوشش میاد سر این مسئله

والا من خودم بشخصه خجالت رو گذاشتم کنار چون بحث زندگیمه بدون هیچ رودربایسی حرفام به پدر مادرم میگم ب ...

با پدر و مادرم که بله راحت میگم از قبل،منظورم مادر بزرگ و فامیل ایناست که دخالت میکنند و جواب بدی بی احترامیه بجورایی نمیشه

والا،حالا ترسم اینه روز خواستگاری نامزدی رو بگن زود باشه و نذارند حرف بزنیم چون من شناخت زیادی ندارم ...

نترس اگه پدرومادرت پشتت باشن چیزی نمیشه منم مادر بزرگم دقیقا مثل شماست اما مادروپدرم اجازه دخالت نمیدن

تا خودت نخوای هیچ اتفاقی نمیوفته اینو امتحان کردم که میگم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز