2777
2789
یه نوع سبزی هست میجوشونن آبش رو میریزم ترشی

جالبه سبزی کوهی یا چیه اسمش

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چه جوری درست میکنی من موندم چیکار کنم آب کروز رو آماده کردم  بعد از اون بلد نیستم

بذار خوب خنک بشه چون اگه گرم بریزی ترشیت خراب میشه , موادتو همه رو خرد کن بشور بذار اونام خوب آبشون بره و خشک باشن چون ترشی نباید اب داشته باشه اونجوری خراب میشه , بعد تو یه ظرف بزرگ موادتو قاتی کن قشنگ بهش نمک بزن فلفل بزن زردچوبه بزن , سبزی هایی که میخوای بریزی رو بریز قشنگ مخلوط کن بریزشون تو ظرف مورد نظرت و نصفشو سرکه بریز و نصفشم آب کروز , اگه خیارهای کوچولو هم داری با خلال دندون روشون ده بیست ها سوراخ بزن بنداز تو ترشیت عاشقشون میشی من انقد دوس دارم 

شبیه سبزی جعفری هست

آهان پس تهران نیست محلی 

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک