2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 112 پست
عزیزم رفرنس من همایش های ازدواج دکتر شاهین فرهنگ هست.

بجز هلاکویی که افکارش نابه 

افکار هیچ کدوم از روانشناسان اخوندی رو قبول ندارم متاسفانه

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
تو مملکتی مثه ایران کدوم پسره 24 ساله کار داره درامد داره     اونم پسرای این زمونه ک احسا ...

من دوره های استاد فرهنگ رو کامل گوش دادم و خدا روشکر انتخاب خیلی خوبی داشتم و دارم زندگی می کنم.

این حالت ایده آل هست.

من خودم بیست و دو ازدواج کردم .

همسرم هم بیست و نه بود.

از بین این سه عدد مطلوب یعنی سن دختر؛سن پسر؛اختلاف سنی مناسب ما فقط اختلاف سنی مناسب رو داشتیم.

اما اگر کسی از دستش میرسه بهتره هر سه رو رعایت کنه.

یعنی اگر دختری تو هیجده نوزده سالگی خواستگار مناسبی تو سن ۲۴ و ۲۵ داشته باشه که بقیه شرایط هم اوکی باشه عالی هست.

درسته خیلی پسر ها وضعیت مالی خوبی ندارند اما خب خیلی ها هم دارند.

ما تو اقوام مثلا آقا پسری داریم که پدرش فرش فروش هست تو همین سن و سال و پسر دانشجو هست و همه چی داره و خانواده هم تمایل داشتند براش زود اقدام کردند.

یا آقا پسری داریم که پزشکی قبول شده و خانواده هم متمکن هستند و دوست داشتند پسر زودتر سر و سامون بگیره.

همه مثل هم نیستند.

این شرایط ایده آل هست برای کسی که می تونه .

اونی که نمی تونه هم باید تلاش کنه که بتونه.

من خودم اگر سن ۱۸ یا ۱۹ با همسرم آشنا شده بودم باهاش ازدواج می کردم زودتر 

الان چهار پنج سال تو زندگی جلوتر بودم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پولدار و خونه دار هست که خب چه اشکالی داره نامزد کن. اگه نه که اصلا بهش محل نده

باورتون میشه مامان من تو سن ۱۶ سالگی نمیزارع سیبیل بزنم؟ میگه ایشالله ۱۸ سالگی. واقعا چه فکری در مورد شوهر کرده نمیدونم

بجز هلاکویی که افکارش نابه   افکار هیچ کدوم از روانشناسان اخوندی رو قبول ندارم متاسفانه

نداشته باشید عزیزم 

منم دکتر هلاکویی رو کامل قبول ندارم.

شما چرا دعوا دارید؟؟؟

اینجا هرکس آزاد هست نظر خودش رو بگه 

دکتر شاهین فرهنگ هم روانشناس آخوندی نیستند.

من خودم با فرمول ایشون الان ازدواج کردم و راضی هستم .

شما به هر روشی که دوست دارید عمل کنید و با توصیه هر کس دوست دارید زندگی کنید.

نه من حق دارم افکارم رو به کسی تحمیل کنم 

نه شما حق چنین کاری دارید.

موفق باشید.

تو مملکتی مثه ایران کدوم پسره 24 ساله کار داره درامد داره     اونم پسرای این زمونه ک احسا ...

اینو موافقم پسرای االان خیلی حاضری بگیرو آسوپاس شدن

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
دوست نازنین سلام  نمی دونم تو کجا زندگی می کنید.شهر یا روستا؟ روستایی های عزیز تو فرهنگشون از ...

جفتمون توی تهرانی  و اینکه هر سال دارن یکی از فامیلا پا پیش میزارن و بابام رد می‌کنه ولی اینو انگار شک دارن  و اینکه اندام من درسته هر کی میبینن فکر می‌کنه الان من ۱۹ سن رو دارم😕 ولی خداوکیلی من هنوز سیبیلامم نزدم تا ۱۸‌ سالگی  و اینکه من به چیزی عروسکی میبینم مثل بچه ذوق میکنم نمیدونم چه فکری میکنن فامیل

جفتمون توی تهرانی  و اینکه هر سال دارن یکی از فامیلا پا پیش میزارن و بابام رد می‌کنه ولی ...

دوست خوبم 

فکر کنم دلیل اینکه فامیل ها پا پیش میذارن این هست که مادر نظرشون رو قاطعانه اعلام نمی کنند 

همین که می گین مادر با مادربزرگ صحبت می کردند خوب نیست خیلی 

مادر یک کلمه خیلی قاطع و محترمانه به مادر بزرگ و بقیه اعلام کنند که دخترمون سنش کمه و حتما باید دانشگاه بره و فعلا فکرش درگیر درس هست و اصلا دوست نداریم این جور حرف ها تمرکز بچه مون رو تو این سن بهم بزنه.

الان به تشخیص من و پدرش باید فقط درس بخونه .

خودت هم تمرکزت رو بذار روی درس و اگر درس برات مهم هست سعی کن یک رشته خوب قبول شی و دانشگاه بری .

اگر اهل درس نیستی که هیچی نامزد کن .

اما اگر اهل درسی الان وقتش نیست.

نترس گلم بازم خواستگار میاد 

شما تمرکزت رو بذار رو پیشرفت خودت هرچی بالاتر بری مطمئن باش خواستگار بهتر میاد .

ببین گلم من یک مثال بزنم ؟

من دلم می خواد یک آدم پولدار بیاد سراغ من 

خب من باید بنز باشم که بیاد 

آدم پولدار که سراغ پراید نمیاد 

یعنی اگر دلت می خواد با کسی ازدواج کنی که ایده آلت باشه باید تو سلیقه طرف باشی.

با خودت بگو مثلا این شرایط ایده آل شوهر برای من هست 

دوست دارم با مردی ازدواج کنم که:

چهره و صدا و ظاهرش به دلم بشینه 

پاک باشه و قبل من با کسی دوست نبوده باشه 

چشماش پاک باشه 

اهل درس باشه 

تحصیلات بالایی داشته باشه 

شغل خوب داشته باشه 

پرستیژ اجتماعی داشته باشه(مثلا دکتر باشه؛..)

مومن باشه 

وضع مالی خوبی داشته باشه 

خوش اخلاق و صبور باشه 

مهربون باشه 

خانواده خوب داشته باشه

بعد بگو خب به نظرت همچین مردی چه دختری رو می پسنده؟

جوابش ساده هست 

یک دختری که همه ی این موارد رو خودش هم داشته باشه 

پس ورزش می کنی به پوست و ظاهراً می‌رسی 

اما مثلا زیاد آرایش نمی کنی 

یا نوع پوششت رو مطابق سلیقه ی یک مرد که اهل دوستی نباشه انتخاب می کنی و پوشیده لباس می پوشی 

می شی یک خانم مطابق سلیقه همچین پسر و همچین خانواده ای 

تمام تمرکزت رو بذار رو این و بالا برو 

می بینی که اونایی که در خدا نبودن ریزش می کنند 

افراد جدید تو زندگیت میان 

افرادی هم که از قبل در حد شما بودن و دوستت داشتند منتظرت می مونند.

کسی که شما رو بخوای. بفهمه ۱۶ سالن هست حاضره صبر کنه.

خیلی پولداره شوهرت؟

نامزدم بلژیک‌زندگی میکنه اونجا‌ خونه و‌ماشین داره تو شرکت داروسازی کار‌میکنه

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
دوست خوبم  فکر کنم دلیل اینکه فامیل ها پا پیش میذارن این هست که مادر نظرشون رو قاطعانه اعلام ن ...

حق با شماست اینجوری که شنیدم هم پولدار و همظاهرش خوبه و هم خدا دوسته ایناست  دلیل اینکه به مامانبزرگم گفته اونا اسرار. کردن که بیان حتی توی چت ها مامانم دیدم که داداشی پسره گیر دادن منو خونه عموم نبرن (پسر های مجرد داره و من خیلی وقته نرفتم خونشون )  و اینکه عموم تو سرکارش تعریف منو کرده اینا بار  سومهک منو خاستگاری میکنن حتی گفتن تضمین میکنیم باز فکرم مشغوله نمیدونم اگه هم بازم چیزی شد یه تاپیک میزنم توضیح میدم

اگه پولدار و خونه دار هست که خب چه اشکالی داره نامزد کن. اگه نه که اصلا بهش محل نده

پول به تنهایی هرگز و هیچ وقت برای خوشبختی کافی نبوده . این همه زن کارخانه دار و طلافروش و فرش فروش و بنگاه املاک طلاق گرفتن