2777
2789
عنوان

شیاف گل مغربی

| مشاهده متن کامل بحث + 9311 بازدید | 28 پست
صبح ک پاشدم لباس پوشیدم ۸دیقه پله رفتم خسته شدم یکم استراحت کردم رفتم پیاده روی یک ساعت و نیم بعدم ا ...

ممنون عزیزم منم امتحان میکنم چون دکترم میگه نینی ات کامله اگه تاسی هشت هفته زایمان کنی خیلی خوبه چون بدن خودم ضعیفه میگه وزنش بره بالا باید درد بکشی خودمم دلم میخاد زودتری زایمان کنم

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم منم امتحان میکنم چون دکترم میگه نینی ات کامله اگه تاسی هشت هفته زایمان کنی خیلی خوبه چون ...

میدونم گلم برا همین گفتم امتحان کن خداییش برا من جواب داد سر سینه هاتم تحریک کن خوبه

میدونم گلم برا همین گفتم امتحان کن خداییش برا من جواب داد سر سینه هاتم تحریک کن خوبه

ممنون عزیزم واینکه من الان سی هفت هفتمه ولی تاالان هیچ ترشحی از سینه هام نداشتم امکان داره بعد زایمان شیرم نیاد خیلی میترسم؟

ممنون عزیزم واینکه من الان سی هفت هفتمه ولی تاالان هیچ ترشحی از سینه هام نداشتم امکان داره بعد زایما ...

من از ۶ماهگی ترشح شیر داشتم ولی خب فرق داره گلم اره بعد زایمانت اولین مکی ک برنه شیرت میاد راسی نی نی دخمله یا پسر؟

من از ۶ماهگی ترشح شیر داشتم ولی خب فرق داره گلم اره بعد زایمانت اولین مکی ک برنه شیرت میاد راسی نی ن ...

نینیم دخمله عزیزم بخاطر همین خیلی استرس دارم ک مشکلی پیش نیاد دورازجون

نینیم دخمله عزیزم بخاطر همین خیلی استرس دارم ک مشکلی پیش نیاد دورازجون

ن گلم چ مشکلی اخه فقط اون ابمیوه زرشک نخور ممکنه خونریزی کنی و خدایی نکرده اتفاقی بیوفته میترسم ورز هارو انجام بده فقط

ن گلم چ مشکلی اخه فقط اون ابمیوه زرشک نخور ممکنه خونریزی کنی و خدایی نکرده اتفاقی بیوفته میترسم ورز ...

ممنون مهربون حتما 😍🤩

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792