2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مصاحبه های این چند وقت اخیر یعنی قبل از جهانی حسن یزدانی و پدرش رو اگه دقت کنید متوجه میشید که اشاره کردن به ازدواجش‌. پسر فوق العادیه حتما کسی رو که انتخاب کرده لیاقتشو داره .خوشبخت بشه قهرمانمون  و همچنین تمام جوونای سرزمینم 

وای دلم دیشب رفت براش😑😍  شانسم که نداریم باید در همین عشق نهان بسوزیم 😂💔

کاش بازم کشتی داشت🥺🥺😂

دیگه باید برم پیگیر برنامه پخش کشتی ها بشم😆

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
منم بخاطر حسن😍 ولی دیشب کراش زدم رو ساروی😂😂بیخیال حسن شدم خیلی نااازه ساروی🤭🤭

از نازم ناز تر 

اصلا ماهه

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
بله مثل من😁😥

اخه کراشم بزنی فایده نداره که اون میره زن میگیره کیفشو میبره . انقدم کشته مرده داره که توجه نمیکنه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
کاش بازم کشتی داشت🥺🥺😂 دیگه باید برم پیگیر برنامه پخش کشتی ها بشم😆

وای اره🥺🥺😎

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
خواهر منم زده 😂😂😂😂😂😂😂با ی بچه  البته ب چش برادری

آخه اصلا خیلی ماهه 

خیلللی 

خوشبحال زن آینده ش 

خوشبحال دوستاش 

خوشبحال خونواده ش 

ای خدا  نصیب ما هم بکن از  این مردا 

😍😍😍😑😑😑💔💔💔