مصاحبه های این چند وقت اخیر یعنی قبل از جهانی حسن یزدانی و پدرش رو اگه دقت کنید متوجه میشید که اشاره کردن به ازدواجش. پسر فوق العادیه حتما کسی رو که انتخاب کرده لیاقتشو داره .خوشبخت بشه قهرمانمون و همچنین تمام جوونای سرزمینم
منم بخاطر حسن😍 ولی دیشب کراش زدم رو ساروی😂😂بیخیال حسن شدم خیلی نااازه ساروی🤭🤭
از نازم ناز تر
اصلا ماهه
برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ... امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
اخه کراشم بزنی فایده نداره که اون میره زن میگیره کیفشو میبره . انقدم کشته مرده داره که توجه نمیکنه
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
کاش بازم کشتی داشت🥺🥺😂 دیگه باید برم پیگیر برنامه پخش کشتی ها بشم😆
وای اره🥺🥺😎
برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ... امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید