2777
2789
کاش بازم کشتی داشت🥺🥺😂 دیگه باید برم پیگیر برنامه پخش کشتی ها بشم😆

من همشهری امیرحسین زارع و هادی ساروی ام 

سری قبل ک هادی از المپیک برگشت تو شهر میچرخوندش برام دست تکون داد 😂😂😂 

از اون وقت هی میگم 

وقتی داشت کشتی میگرفت تا مرز سکته رفتم شوهرم میگفت چته اخه دعا کن خب 

گفتم اخه ببین قیافشو🥺 دوسش دارم

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومای عزیزی که نمیتونن خودشونو کنترل کنن اینا همش واسه تب و تاب کشتیه این چند روز .چند روز دیگه از ...

اره بابا همین الان حسن جان با سیصدتا گوسفند رفته صحرا یه چوب هم پشت کمرش یه بقچه نون وپنیر به دستش 🤣😁😁😁😁

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

داداشم اینا خونشو گچ کاری کردن خونه که نیست لامصب قصره 🥴🥴🥴

میگن تو کار املاک؟ 

بنده خدا گفته بعد مسابقات نروژ ازدواج میکنم 

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

اقتضای سنته منم همسن شما بودم تو گوشبم پر عکس بازیگر و خواننده و ...بود😀😀

من اصلا هیچ وقت کراش نمیزدم از وقتی ۱۸ سالم شده رو دو نفر خیلییی کراش زدم

یکی ارسلان مطهری  یکی ساروی😂

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
خونه کی

حسن یزدانی وداداشش 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نه منتظر بچه های نی نی سایته یکیشون رو انتخاب کنه    

😁خدا کنه منو انتخاب کنه😂

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
من اصلا هیچ وقت کراش نمیزدم از وقتی ۱۸ سالم شده رو دو نفر خیلییی کراش زدم یکی ارسلان مطهری  یک ...

منو بگو ده روزه رو هومن سیدی کراش زدم  🥴از خودم خجالت می کشم هومن سیدی اخه 😒😒

من همشهری امیرحسین زارع و هادی ساروی ام  سری قبل ک هادی از المپیک برگشت تو شهر میچرخوندش برام ...

خوشبحالللتتتتتت🥺🥺🥺🥺🥺😍😍😂😂

پس چرا ما ورزشکار خوشگل نداریم؟(یا شایدم باشه من ندونم😂)اصفهانیم

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎