2821
2789
عنوان

سرد شدن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 31 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط در رابطه با شما ؟یا کلی؟؟ ببخشید رک گفتم حواست هست حواسش جای دیگه نباشه

اره بابا کلا میگم ب رابطه فکر نمیکنه دوسم داره خیلی هم روم حساسه ولی رابطه دیر ب دیره شاید هفته ای ی بار یا دوهفته درمیون جمعا ماهی دو الی ۳بار

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  
من حاضرم محبت کلامی داشته باشه خیانت نکنه پولش خرج ما کنه نه داداش و ابجی مفت خورش  بزار هزار ...

محبت کلامیش ک کمه ولی تو زندگی کم نمیزاره اجازه دخالت ب هیچ کس هم نمیده تو زندگی

محبت کلامیش ک کمه ولی تو زندگی کم نمیزاره اجازه دخالت ب هیچ کس هم نمیده تو زندگی

ولله این تحفه همه چی گذاشته تو دلم بمونه بچه های بدبخت خدا میدونه چی میکشن ازش خدا لعنتش کنه

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖
متوجه نشدم

یعنی میگم شوهر من درسته رابطه داریم البته الان چند ماهه نداریم 

اما نه محبت کلامی داره نه خرجمون میکنه همه چی تو دلم مونده بچه هام هرچی بخوان محیا نمیکنه خیانت میکنه حقمون میده خواهر برادر متاهلش حرومشون بشه الهی

پس در نتیجه فقط رابطه تو زندگی مهم نیس

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖
یعنی میگم شوهر من درسته رابطه داریم البته الان چند ماهه نداریم  اما نه محبت کلامی داره نه خرجم ...

اهان خدا کمکت کنه و مشکلتون حل بشه

میدونم 

وقتی توپیش قدم میشی وتحریکش میکنی استقبال میکنه یان؟؟ببین فاصله زمانی بین هررابطه اگه طولانی باشه آدم سردترمیشه سعی کن یک شب درمیون پیش قدم شو تایه مدت شاید برات سخت باشه اما روی روال میوفته .وگرنه هیچ انسانی اگه تحریک بشه سرد نیست حتی اگه ۲ساعت قبلش هم رابطه داشته باشه خودت باید هنر زنانگی ب خرج بدی