2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 42 پست
اآره شیمی درمانی که میشن بدن خیلی ضعیف میشه و خیلیاشون عفونت میگیرن. ایمنی بدنشون میاد پایین و... د ...

عزیزم منو ببخش که ناراحتت کردم

گریه م گرفت خدا بهت صبر بده گلم خدا به دلت صبر بده 

عزیزم منو ببخش که ناراحتت کردم گریه م گرفت خدا بهت صبر بده گلم خدا به دلت صبر بده 

نه عزیزم تقصیر شما نیس

ممنون از مهربونیتون

خدا انشاءالله همه مریضارو شفا بده 

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اآره شیمی درمانی که میشن بدن خیلی ضعیف میشه و خیلیاشون عفونت میگیرن. ایمنی بدنشون میاد پایین و... د ...

متاسفم که واقعا سواد این چیزا رو ندارن و عزیزای مردمو الکی آزمایش میکنن 

تو مدتی که برای مداوای خاهرم تو بیمارستان بودم واقعا زجر کشیدم از دیدن تک تک مریضا .همیشه خاطرم مونده و روحم خیلی آسیب دیده. نمیدونم چه دعایی باید براتون بکنم چون میدونم واقعا درد کشیدین .خدا به دلتون شادی بده 

متاسفم که واقعا سواد این چیزا رو ندارن و عزیزای مردمو الکی آزمایش میکنن  تو مدتی که برای مداوا ...

اآره واقعا خیلی بی رحم و سنگدلن

خب وقتی چیزی میدونن باید از همون اول بگن تا خانواده مریض خودشون انتخاب کنن که چکاری باید انجام بدن

ولی با اینکه میدونن بعضی مریضا خوب نمیشن فقط میخوان ببینن داروهاشون جواب میده یانه تاثیر داره یانه

بنظرم سرطانیا از همه مریضا مظلوم ترن

هرکدومو میدیدم دلم آتیش میگرفت

هر هفته چندتا خانواده عزیز از دست میدادن و داغدار میشدن 

خدا برا دشمن آدمم نخواد اون روزارو

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

معمولا بعد شیمی درمانی تهوع میگیرن ،غذا اشتهاشون کم میشه اما هر چی دوست داره اونه بپزید تا بتونه بخوره ،و معمولا دکترا مصرف میوه جات و سبزی جات رو توصیه میکنن

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست

خدا رحمتش کنه من میدونم چی کشیدید😔

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
سرطان

خدا شفا بده اولین بار خیلی سخته روحیه شما خیلی باید قوی باشه  انشاالله حالشون خوب می شه نذارین کسی بیاد پیشش شما هم نظافت وبهداشت رعایت کنیین برادر زاده من شیمی درمانی می کرد دکترش می گفت براش کباب مرغ درست کنیین ولی طفلی انقد بخاطر شیمی درمانی بی حال بود ودهانش افت می زد چیزی نمی خورد بمیرم براش چه روزگار سختی داشتیم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

معلوم نیست بستگی داره چقدرجواب بده

ایشالا ک با دو س جلسه جواب بگیره ک موهاش نریزه فقط غذای سنگین بهش ندید دکترم خودش میگ باید چی بخوره مدام استراحت کنه و جای خلوت و ارومیم باشه 

برادرزاده شماخوب شد خیلی سخته این شرایط نمیدونم چطوربایدتحمل کرد

اره خدارو شکر اون موقع سه سالش بود الان 16سالشه 🥰🥰🥰سرطان خون داشت   اره شرایط خیلی سختیه روحیه اطرافیان خیلی مهمه ما دوسال درگیر بودیم خدا برا دشمن هم نخواد  به شماهم صبر وتحمل ویک دل پر امید بده حال مادرتون هم خوب بشه منم یه مدت مادرم بیمار بودن هیچی بدتر از بیماری مادر نیست درکت می کنم  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

عزیزم، انشاالله که خوب میشن هرچه سریع تر. مادر دوست منم یه توده ای داشت با چنند جلسه شیمی درمانی خوب خوب شده الان. اصلا نگران نباش

خیلی در جریان جزئیاتش نیستم من اما یادمه از سمنان میومدن تهران مرکز درمان سرطان نگین آزادی هر ماه فک کنم یک یا دوبار