2777
2789
جلسه اول خیلی ذوق زده میشید  ۷۰ درصد موها  حتی تو بعضیا ۹۰ درصد کلا در نمیاد  و اد ...

عزیزم من یسری سوال دارم اینجا نمیتونم بپرسم چون مرد هست امکانش هست درخواستمو لطفا قبول کنید؟؟؟🙏❤

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم

چشمتون بی بلا ممنونم عزیزم ❤❤

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
در واقع این فقط بخش تبلیغات دستگاه سوپرانو هستش  طول موجش اصلیش همون دایوده  ولی دوتا بخ ...

من الکس کندلا رفتم روی بدنم جواب نداد. حالا نمیدونم اوپراتور کارشو بلد نبود یا دستگاه به من نساخت. 

دایود قدیمی رفتم چون پوستم خیلی روشنه زمان زیادی برد تا جواب بگیرم. 

منزل مونو که عوض کردیم مجبور شدم بیام با پلاتینیوم بزنم. که اونم خداروشکر توو این دو جلسه بد نبود، راضی ام. 

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    
من الکس کندلا رفتم روی بدنم جواب نداد. حالا نمیدونم اوپراتور کارشو بلد نبود یا دستگاه به من نساخت.&n ...

بله دقیقا همینه 

کندلا برندیه که اسمش  سر زبون افتاده 

و البته دستگاه خوبیم هست 

اما ۱۰ درصد اصلا ممکنه جوابدهی نداشته باشن 

به اپراتورم مربوطه 

ولی ندید میگم که موهات تراکم بالایی داره 

ضخامتشو کار ندارم 

تراکم 

یه مردادی
بله دقیقا همینه  کندلا برندیه که اسمش  سر زبون افتاده  و البته دستگاه خوبیم هست&nbs ...

الان راضی ام خداروشکر خوب شد. 

حالا نمیدونم تراکم بود یا ضخامت😂😂😂😂😂

یک ساله دیگه نمیبینمشون.

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    
جلسه اول خیلی ذوق زده میشید  ۷۰ درصد موها  حتی تو بعضیا ۹۰ درصد کلا در نمیاد  و اد ...

عزیزم چند روز بعد جلسه اول میتونم شیو کنم؟؟؟

شما تهران هستی؟؟

اگه میشه میتونی قیمت ه  ناحیه رو بگی 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
عزیزم چند روز بعد جلسه اول میتونم شیو کنم؟؟؟ شما تهران هستی؟؟ اگه میشه میتونی قیمت ه  ناحیه ر ...

تا قبل از اینکه موهات خودش نریخته اصلا دستش نزن 

نه شیو کن نه بهشون ور برو 

حدودا ۲ هفته بعد لیزر بهترین تایمه 

یه مردادی
سلام عزیزم  من تو مطبم کلاریتی دارم  بله عالیه  در واقع همونطور که میدونید اینا ...

واقعا خوبه؟من یه جلسه رفتم کندلا ولی ب دلایل هزینه و مسیر نمیتونم ادامه بدم میخوام تا تازه شروع کردم برم کلاریتی 

ولی بعضیا میگن کندلاا فقط خوبه 

تا قبل از اینکه موهات خودش نریخته اصلا دستش نزن  نه شیو کن نه بهشون ور برو  حدودا ۲ ه ...

عه بعضی جاها دراومده ریشه‌ش سسته میکشم میاد 

اون دون دون شدن پوست اوکی میشه؟؟؟

شرمنده میپرسم میخوام خیالم راحت بشه 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
واقعا خوبه؟من یه جلسه رفتم کندلا ولی ب دلایل هزینه و مسیر نمیتونم ادامه بدم میخوام تا تازه شروع کردم ...

اصلا اینطوری نیست 

لیزر مجموعه ای از چیزا باهمه 

بدن خودت 

جنس موهات 

اپراتورت

تایمی که برات میزارن 

دستگاهت که برا چه سالی باشه 

لامپ دستگاه 

درجه دستگاه 

وووو یه سری چیزای تخصصی ترش

یه مردادی
عه بعضی جاها دراومده ریشه‌ش سسته میکشم میاد  اون دون دون شدن پوست اوکی میشه؟؟؟ شرمنده میپرسم ...

تو دستش نزن 

بزار خودش بریزه 

تا تو پوستتم نمونه 

بله صد درصد میره 

انقد خوب میشه در نهایت 

گیف میکنی

یه مردادی
2790
2778
2791
2779
2792