۶۹۶۵۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 33 عنوان تولد همسر 223 بازدید | 27 پست تولد شوهرمه به نظرتون چی بگیرم واسش البته به جز ساعت و لباس تعداد رای : 7 نظرسنجی کادو تولد ۳ 3 42% ۳ 4 57% 1400/07/17 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98900 مبارک وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
سودارحیمی عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 2762 ازین لیوان حرارتیایا عکیتونو بزن رو شاسی ای عابر خیال هر شب من ، کمی بمان :)
poshakshik عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 4245 والا الان بافت خوبه واسه زمستون 😎من دارم اگه خواستی پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌ https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii ✅روبیکا کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی باسلام دارم ❌ اینستا هم دارم❌
ملکه_بانشی عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 11152 ادکلن، دستگاه اصلاح، ست چرم گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد...
in_searching عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 3292 میلادشان نور باران کتاب عینکفندکجورابست کیف و کمربند چرمدستبندگردنبندکیف رودوشیسویشرتکفش عطرو......... 0°
foofoo81 عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 1334 بده نقاش عکسشو بکشه بده بهش میتونی اکسسوری هم بگیری گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو میشویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
poshakshik عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 4245 ۳ چیه شورت جوراب🤦♀️🤦♀️ پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌ https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii ✅روبیکا کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی باسلام دارم ❌ اینستا هم دارم❌
سردسرد عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 1577 خیلی مبارکه راستش من تولد شوهرم امسال لیوان خریدم دسته قلبی قرمز توش گل و اینا گداشتم دوازده روز بود زایمان کرده بودم نمیتونستم جای خاصی برم بگیرم چیز دیگه
سودارحیمی عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 2762 والا الان بافت خوبه واسه زمستون 😎 من دارم اگه خواستی کو ببینم قیمت چنده ای عابر خیال هر شب من ، کمی بمان :)