2777
2789
خونه باغ با خونه خودِ آدم خیلی فرق داره

برای من فرق نداره خب هرکسی یه طوریه

ملک شخصیه

مکان عمومی نیست کع

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
معمولا باغ همینه دیگه....ما هم باغ داشتیم خیلیا ازمون کلید میگرفتن میرفتن چه اشکالی داره

آخه جایی که باغه تو روستاست و روستا خیلی کوچیکه و میترسم همسایه ها اعتراض می کنن چون همه اونجا زندگی می کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم خوشم نمیاد واقعیتش باع هم مثل خونه ادمه و خونواده همسرمم میشناسم که اگه برن نمیگن بذار امانت داری کنیم بلکه همه چی رو خراب میکنن پس اگه به خودم باشه مطمینا نمیدم و بهانه میارم اما اینکه همسرمم این کارو بکنه مطمین نیستم

من خودم خوشم نمیاد واقعیتش باع هم مثل خونه ادمه و خونواده همسرمم میشناسم که اگه برن نمیگن بذار امانت ...

بله دقیقاً خونه باغ مثل خونه آدمه هیچ فرقی نمی کنه و من خودم به شخصه کلید باغ کسی رو نگرفتم اینا همه برمیگرده به شعور طرف.