مال من فک کنم خارج رذحم بود.ازم ی چیزی حدودا10سانتی بلنداومدفرداشم ی چیزگرداندازه سکه 500تومنی ک یکم ...
من بارداریم پوچ بود تو هفته پنجم رشد نکرد دکتر خودم گفت صبور باش می یافته دو هفته گذشت دیدم اصلا خبری نیست بعد دکترم عوض کردم بهم گفت برم قرص سقط بخرم بازار آزاد خوردم افتاد به درد و خونریری شدید لخته های خیلی بزرگ گفتم حتمن افتاده بعدش رفتم دکتر سونو کرد گفت بقایا داری باید کورتاژ بشی خلاصه گفتم کورتاژ نمی شم رفتم دکتر خودم گفت کوچیک بهم قرص متیل داد کم شد گفت بقیش با پری دفع می سه الهی شکر دفع شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم والامن 5هفته چیزی دیده نشدحتی ساک بعدگفتن ی چی سمت تخمدان راستت یاکیست یاخارح رحم ولی ی دکترپروژسترون دادوگفت 18ام سونوبیادک افتادم ب خونریزی ودکتردیگه گفت سونونوشته خرج رحم بوده ولی بایدبتاتوچک کنم مث اینکه ی چیزایی هم داخل بوده ولی ب دردنخوربوده نمیدونم خداکنه عمل نشم دعام کن