2777
2789
عنوان

بچم سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 25 پست
احتمال داره شابد اسپرمش ضعیف بوده این دفعه باردار شدی توکل به خدا ازمایشاتو انجام بده تحت نظر باش ...

میگی چیزی بخورم داروگیباهی اینا؟؟؟یادم رفت ازدکتربپرسم بدترنشم؟؟؟؟دعام کن حالم اصلاخوب نیست

مال من فک کنم خارج رذحم بود.ازم ی چیزی حدودا10سانتی بلنداومدفرداشم ی چیزگرداندازه سکه 500تومنی ک یکم ...

من بارداریم پوچ بود تو هفته پنجم رشد نکرد دکتر خودم گفت صبور باش می یافته دو هفته گذشت دیدم اصلا خبری نیست بعد دکترم عوض کردم بهم گفت برم قرص سقط بخرم بازار آزاد خوردم افتاد به درد و خونریری شدید لخته های خیلی بزرگ گفتم حتمن افتاده بعدش رفتم دکتر سونو کرد گفت بقایا داری باید کورتاژ بشی خلاصه گفتم کورتاژ نمی شم رفتم دکتر خودم گفت کوچیک بهم قرص متیل داد کم شد گفت بقیش با پری دفع می سه الهی شکر دفع شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازوقتی فهمیدم توتاپیکاقبلیم هست لکه بینی داشتم وک بعدقطع شدباامپول پروژسترون بازدوباره خون وخون و ...

به سلامتی بارداری بعدیت نی نی سالم بغل میگیری . 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
چون خارج از رحم بوده بتا ازت می خوات 

نمیدونم والامن 5هفته چیزی دیده نشدحتی ساک بعدگفتن ی چی سمت تخمدان راستت یاکیست یاخارح رحم ولی ی دکترپروژسترون دادوگفت 18ام سونوبیادک افتادم ب خونریزی ودکتردیگه گفت سونونوشته خرج رحم بوده ولی بایدبتاتوچک کنم مث اینکه ی چیزایی هم داخل بوده ولی ب دردنخوربوده نمیدونم خداکنه عمل نشم دعام کن

نمیدونم والامن 5هفته چیزی دیده نشدحتی ساک بعدگفتن ی چی سمت تخمدان راستت یاکیست یاخارح رحم ولی ی دکتر ...

انشالله به عمل کشیده نمی شه 

بتا وقتی به بالای ۱۵۰۰ رسید چیزی دیده نشد خارج از رحم هست 

منم اول هیچی نمی دیدن دکترم می گفت بتا بدم هر دو روز یکبار بالای ۱۵۰۰ که شد ساک دیده شد ولی رشد بتام خیلی کم بود احتمال پوچ دادن که همین هم شد 

عزیزم توی تاپیک مامان اقدامی ها پیاماتو خوندم خیلی نگرانت بودم للان دیدم گفتی بچت سقط شده امیدوارم خ ...

اره میدونم عزیزم خیلی ممنون ب فکرم بودی وخبرموگرفتی خواهرعزیزم.ولی دکترم هنوزاقدامی نکرده ن دارویی ن حرفی چیزی فقط گفت فردابرم تیتراژبدم دوباره.دعاکن پایین اومده باشه اخه سونوگفت خارج رحم ولی دکترگفت ی چیزایی هم تورحمت بوده ولی ب دردنخوره.این روزهاپرم ازغصه ب خداکلی دردکشیدم خداسرهیچ بنده ای نیاره.شب شهادت امام رضابچم سقط شدقسمت نبوده وصلاح بوده لابدولی تانرم حرم دلم اروم نمیشه واکسنم نزده بودم بایدصبرکنم فعلاولی برم حتمادعاگوت هستم ان شالاخیرببینی وشادی.برای منم دعاکن خدابهم بچه سالم وصالح بده.

اره میدونم عزیزم خیلی ممنون ب فکرم بودی وخبرموگرفتی خواهرعزیزم.ولی دکترم هنوزاقدامی نکرده ن دارویی ن ...

فدات بشم غصه نخور ایشالا خدا حاجتتو بده امام رضا رو قسم بده ک حاجت روا بشی الاهی ک غم هات تبدیل ب شادی بشه