sanamk17 مدیر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 384 عنوان ههه🙂💔 | مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 69 پست ضایع بازیاتون جلو کراشتون یا عشقتون یا نامزد همسر چی حالا بگید بخندیم😂😁❤ تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد... زندگی درد قشنگیست که جریان دارد... ...h 1400/07/17 | 09:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
behnavaz۱۴۰۱ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 242 ول بابا گیر نمیده که بهت حداقل نیم ساعت زودتر لباساتو بپوش ارایش کن میدونم بدش میاد دیر میرسم مشکل اینجاست اون خیلی زبل و دقیقه مثلا میگه ۷ دقیقه دیگه سر کوچم واقعا ۷ دقیقه میرسه بعد قرار یهویی دوسداره 😑😁
sanamk17 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 384 میدونم بدش میاد دیر میرسم مشکل اینجاست اون خیلی زبل و دقیقه مثلا میگه ۷ دقیقه دیگه سر کوچم وا ... 😐😐😐😂خودمم نمیدونم عاشق این مردام یا بدم میاد ازشون😐این خوبه که دقیق باشه ولی غر نزنه که چرا دیر رسیدی😂من خودمم عاشق قرار یهوییمالبته فعلا همه اینا برام ارزو هستن😐😐امیدوارم برسه همچین روزایی😄😁هعی تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد... زندگی درد قشنگیست که جریان دارد... ...h
sanamk17 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 384 من ۱۸ اون ۲۲ سنت کم نیس؟مامان بابات گیر نمیدن با کی میری چرا میری کجا میری نباید بری و ...؟ تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد... زندگی درد قشنگیست که جریان دارد... ...h
behnavaz۱۴۰۱ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 242 😐😐😐😂خودمم نمیدونم عاشق این مردام یا بدم میاد ازشون😐این خوبه که دقیق باشه ولی غر نزنه که چ ... وقتیم میرسه این روزا دلت برای سینگلی تنگ میشه لعنت میفرستی بخودت که چرا عاشق شدی حالا حسش میکنی یروز خیلی دغدغه ست😑😘
sanamk17 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 384 من ۱۸ اون ۲۲ من 16 سالمه طرف 18 ساله ولیی فعلا هی میخواییم قرار حضوری بزاریم نمیشه😂😂پشت تلفنی با ترس حرف میزنیم کسی نفهمه چه مونه حضوری😐🤣 تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد... زندگی درد قشنگیست که جریان دارد... ...h
sanamk17 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 384 وقتیم میرسه این روزا دلت برای سینگلی تنگ میشه لعنت میفرستی بخودت که چرا عاشق شدی حالا حسش میکنی یروز ... نمیدونم حالا اول میخوام حس کنم اون حسو بعد دلم تنگ شه😂😂 تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد... زندگی درد قشنگیست که جریان دارد... ...h
behnavaz۱۴۰۱ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 242 سنت کم نیس؟مامان بابات گیر نمیدن با کی میری چرا میری کجا میری نباید بری و ...؟ نه بابا میگم میرم خونه نگین اینا 🤣 رفیق صمیمیمه
behnavaz۱۴۰۱ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 242 من 16 سالمه طرف 18 ساله ولیی فعلا هی میخواییم قرار حضوری بزاریم نمیشه😂😂پشت تلفنی با ترس حرف ... طبیعیه اولاشه😂 من اولین بار که رفتیم بیرون از شدت استرس بالا اوردم توی خونمون هنوز نزده بودم بیرون توو دسشویی بالا اوردم
sanamk17 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 384 نه بابا میگم میرم خونه نگین اینا 🤣 رفیق صمیمیمه 😐😐😐😐نمیبینن یه مرد اومد سوار ماشینش شدی؟😐😂یا زنگ نمیزنن به نگین؟ که اونجا هستی یا نه؟😂😂 تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد... زندگی درد قشنگیست که جریان دارد... ...h
sanamk17 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 384 طبیعیه اولاشه😂 من اولین بار که رفتیم بیرون از شدت استرس بالا اوردم توی خونمون هنوز نزده بودم بیرون ... اخه یکی هم میدونی؟چون ما ترکیم ترکا یکم منعصبن رو این موارد 😐🙄همه چی زوریه واس ترکااهل کجایینه من مامان بابام یه دوره فهمیدن 3 روز پیش هم یه جورایی فهمیدن😂ولی دست خودم نیس که دوسش دارم ولی اینا فکرشون قاجاریه تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد... زندگی درد قشنگیست که جریان دارد... ...h
behnavaz۱۴۰۱ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 242 😐😐😐😐نمیبینن یه مرد اومد سوار ماشینش شدی؟😐😂یا زنگ نمیزنن به نگین؟ که اونجا هستی یا نه؟😂😂 نه سر کوچون سه راهیه واسه همین برم سر کوچه دیگه دید ندارن . به نگینم زنگ نمیزنن فقط یبار دیر کردیم زنگ زده بود بهم جواب نداده بودم زنگ زدن نگین اونم گفته بود دسشوییه الان میگم بیاد خونه دیگ 😁
behnavaz۱۴۰۱ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 242 اخه یکی هم میدونی؟چون ما ترکیم ترکا یکم منعصبن رو این موارد 😐🙄همه چی زوریه واس ترکا اهل کجایی نه ... من اهل کنگاورم یکی از شهرستانای کرمانشاه
sanamk17 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 384 نه سر کوچون سه راهیه واسه همین برم سر کوچه دیگه دید ندارن . به نگینم زنگ نمیزنن فقط یبار دیر ... چه خوب دوستت پایه اس🤣🤣🤣🤣نه ما از همه جا دید داره بدتر اون تو اذربایجان غربیه ما تو شرقی😐😐 تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد... زندگی درد قشنگیست که جریان دارد... ...h
sanamk17 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 384 من اهل کنگاورم یکی از شهرستانای کرمانشاه اهان نه من اهل تبریزمخوشبختنم😁 تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد... زندگی درد قشنگیست که جریان دارد... ...h