2777
2789
عنوان

دل کیا گرفته؟😕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 27 پست
دل  کیا میگیره مگه.  کیا اسپورتیج.  هیوندا چی اونم دلش میگیره😂

ها ها ها😐😐دل بابام😐😂مازارتی هم میگیره😐😐🕳

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد...                                                                                             زندگی درد قشنگیست که جریان دارد...                                                                                                  ...h

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😕نامزدت نگا میکنی یاد گذشته میفتی؟گذشتتون چیه

به خاطر یک سری مسائلی که هنوز درست نمیدونم دوسال از بهترین فرد زندگیم دور بودم 

گذشته من ار بدع ولی اون از نامه اعمال بد پیغمبر پاک تر=/

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳
ظاهرا سبک میشم ولی بعدش تو سکوت و خودخوری خفه میشم

من نمیتونم گریه کنم همیشه بغض میکنم همیشه از اول خفه میشم الانم دارم خفه میشمممم😔باز نشستم به درد بقیه فک میکنم نمیدونم چرا اینطوریم خودم دلم میگیره مشکل بقیه رو حل میکنم

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد...                                                                                             زندگی درد قشنگیست که جریان دارد...                                                                                                  ...h
طبیعیه؟ شما هم اینجوری میشی؟ اخه من کلا تو هر ماه درد های پریودی متغییره بعضی وقتا یه دردایی دارم ...

ار والا من همه جام درد میگرع در این حد ک تلفنم زنگ میخورع نمیتونم برش دارم

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳
من صبح بیدار شدم دیدم دوست صمیمیم دیلیت اکانت زده از تلگرام هیچ راه ارتباطی دیگه ای هم باهاش ندارم ...

این اتفاق برام بیشتر از 10 بار اتفاق افتاده😂😂یه چن هفته بگذره مهم نمیشه برات

طبیعیه؟ شما هم اینجوری میشی؟ اخه من کلا تو هر ماه درد های پریودی متغییره بعضی وقتا یه دردایی دارم ...

چن سالت؟

به خاطر یک سری مسائلی که هنوز درست نمیدونم دوسال از بهترین فرد زندگیم دور بودم  گذشته من ار بد ...

میخوای تعریف کنی؟🙂🧡

میخوای تعریف کنی؟🙂🧡

بیست سالم بود که یه پسرو تو دانشگاه دیدم 

یه پروژه گروهی داشتیم کم کم باهم دوست شدیم 

از خانواده نسبتا خوبی بود تو تهران 

اسمش بردیا بود سه سال ازم بزرگتر اون زمان یعنی 23 بود و الان بیست و پنج 

راستشو بخای زیادی خوب بود یه جورایی اوایل وقتی با دخترای دیگه حرف میزد حسادت میکردم کم کم متوجه شدم دوطرفست 

خانوادش منو قبول نداشتن چرا؟چون دیدن یه دختر مستقل که تنهاست و کار می کنه یکم براشون سخت بود، روز عقدمون بردیا تصادف کرد

نمیدونم چرا هر بیمارستانیو گشتم نبود 

هرکاری کردم پیدا نشد مامان باباشم میگفتن تو نحسی و اون پشیمون شده 

باورت نمیشه من از ی دختر نسبتا اروم شده بودم ی ادم پرخاشگر عصبی که فقط ونلافاکسین میخورع 

این اواخرم نمیدونم چی شده بود ک خودش بم پیام داد تو تلگرام 

دیدمش 

حرف زدیم 

دوباره شروع کردیم اما این بار نه دوتا تازه ب بلوغ رسیده 

هنوز برام نگفت علت غیبت دویالشو منم چیزی نپرسیدم 

ببخشید من حالم بده با اجازت فعلا

بیست سالم بود که یه پسرو تو دانشگاه دیدم  یه پروژه گروهی داشتیم کم کم باهم دوست شدیم  از ...

الان هنوزم میحرفین؟

چی شده چرا نمیگرسی ازش