دوس پسری ک موهاشو کوتاه نمیکنه چیکار میکنید؟خاهشا روشن فکران نیان تو ک ب تو چ و این حرفا چون اعصاب ندارم
چون موی بلند یکم جلب توجه میکنه بلانسبت نی نی سایتیا بعضی دخترام واقعا کرم دارن خاهشا نگید ضد زن چون دیدم ک میگم فقط ی چی گرفتید زبون هی ضد زن ضد زن
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
اگر نظر خواستی که متاسفانه این حقیقته که موی خودشه ، دلش میخواد اینجوری باشه، اگر براش میترسی ...
پس من موی خودم نیس بدن خودم نیس ک هرچی دوس دارم بپوشم یا موهامو پریشون کنم؟ اونم بدش میاد آخه دوطرفس
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
بش گير نده نگو جلب توجه ميكني فك ميكنه واو عجب چيزيه بزن تو ذوقش بگو حس دختر بودن بهت پيدا ميكنم ذ ...
گفتم گفت مد بوده قبلا ب همین راحتی😑
چه مو بلند چه کوتاه فقط ازدواج الان مشکل مو داری فردا مشکل چرا رفت و...
والا هزارتا مشکل دارم بخدا باهاش ولی لنت ب این دل
به تو چه 💔 اصلا به تو ربطی نداره 😂 (صرفا جهت خرد کردن اعصاب استاتر 👀🚨)
لایک نکنید پلیییییز 💔 توجه توجه💓 اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎 پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎 من دالتونز ای ام👊 لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍 اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧 حامی حیواناتم😏 دوستون دارم❤💋 تیکر بلند شدن موهامه👀 دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰 یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊 که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭
ای خواهر من که هر چی فک میکنم نمیتونم مثبت باشم دیدم منحرف میشه خود بخود 😁😁
من نفهمیدم🙁همیشه بچه مثبت بودم😌😌
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا