2777
2789
عنوان

با .... پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 209 پست
موی بلند که خیلی زشته فکر نکنم دخترا بپسندن

اره البته به درصد کمی از پسرا میاد اونم شاید تو هر ۱۰ میلیون یه نفر😂😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگر نظر خواستی که متاسفانه این حقیقته که  موی خودشه ، دلش میخواد اینجوری باشه، اگر براش میترسی ...

پس من موی خودم نیس بدن خودم نیس ک هرچی دوس دارم بپوشم یا موهامو پریشون کنم؟ اونم بدش میاد آخه دوطرفس

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
ولله پسرای مو بلند مورددپسند دخترا نیسدن  (جهت اروم کردن استارتر🙂😂)

ن جدی بگو😂

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بش گير نده نگو جلب توجه ميكني

فك ميكنه واو عجب چيزيه

بزن تو ذوقش بگو حس دختر بودن بهت پيدا ميكنم ذوقش كور ش

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
بش گير نده نگو جلب توجه ميكني فك ميكنه واو عجب چيزيه بزن تو ذوقش بگو حس دختر بودن بهت پيدا ميكنم ذ ...

گفتم گفت مد بوده قبلا ب همین راحتی😑

چه مو بلند چه کوتاه فقط ازدواج الان مشکل مو داری فردا مشکل چرا رفت و...

والا هزارتا مشکل دارم بخدا باهاش ولی لنت ب این دل

واقعا دوست پسرت انقدر خوبه؟ که فکر‌میکنی میدزدنش؟😀

واسش عکس مدل موی خوشکل بفرست غیر مستقیم بگو کوتاه کن

اگه لج نکنه خوبه ...چون بعضیا یچیزو بگی بدتر میکنن و حس میکنن طرفشون به مالکیت گرفته اشون (‌دیدم‌ که میگم 😃)

شیرومه ، شیر اشکنا ، شیروم ره وه بیشه 💔بیشنه تش بزنین ، تر و خشک با ریشه ، دای تر و خشک با ریشه 💔

به تو چه 💔  اصلا به تو ربطی نداره 😂  (صرفا جهت خرد کردن اعصاب استاتر 👀🚨)

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
ای خواهر من که هر چی فک میکنم نمیتونم مثبت باشم دیدم منحرف میشه خود بخود 😁😁

من نفهمیدم🙁همیشه بچه مثبت بودم😌😌

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز