2777
2789
عنوان

اومدم قهر....

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 22 پست
گوشیش همیشع مخفی میکرد ازم میرفت دسشویی تو جیبش بود میگفت تو فضولی خوشم نمیاد پیاما رفیقامو بخونی ...

عزیزم عین شوهر منه البته بادوستاش درباره دوست دختراشون یا مواد حرف نمیزدن اما شوخیای ناموسی میکردن درباره مادرو اینا خیلی ازش بدم اومد بهشم گفتم دعوایه وحشتناکی را انداخت و اخرم گفت جرات داری یبار دیگه به گوشیم دست بزن ببین چیکارت میکنم بدبختیه منم اینه بی نهایت و از ته دل عاشقشم یه پسر ۵ ساله هم دارم 

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️

هیچ دیگه بار اخر بهم توهین کرد

خیلی پررو شده فکر کرده همیشه هر غلطی کنه باز کنارشم

جمع کردم اومدم خونه بابام

پیام داده ک بچمو میخوام ببینم 

گفتم خداروشکر بچم وابستت نیس نه که همیشه باهاش وقت میگذرونی 

اصن بلد نیس بازی کردن با بچه ینی چی

حالا موندم چیکار کنم

اون همه عشق و عاشقی تموم شد رفت

دلم میخاد جدا شم ازش نبینمش دیگه

نمیدونم کسی نیس مشورت بگیرم

اولین شکایتم باید چی باشه 

اگه بخوام اقدام کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیش همیشع مخفی میکرد ازم میرفت دسشویی تو جیبش بود میگفت تو فضولی خوشم نمیاد پیاما رفیقامو بخونی ...

ای بابا همه اینایی که گفتی شوهرمنم هست البته بجز سیگارو اینا فقط رفیق بازیش همینه..ک میگی اما عاشقمه دوسم داره من رفیقشم حتا قلیون که میکشه بش گفتم پیش من بکش.با رفیقات نکش.براش شربت نسکافه میزارم میگه کنارت چقدخوبه قلیون بکشم.همش گفتم باهام رفیق شه..اما اینکه بت دروغ میگه پنهون کاری میکنه خییلییی بده و خیانتتتت میکنه دیگههه هیچی .من اگه دختری بش پی بده نشونم میده حتا.هرجام بره ازم اجازه میگیره اما خب دختر من اخونوادش باهام جنگ میکنن زندگی ندارم هرکی ی مشکلیه😔😔

ای بابا همه اینایی که گفتی شوهرمنم هست البته بجز سیگارو اینا فقط رفیق بازیش همینه..ک میگی اما عاشقمه ...

همش میخوام مث رفیق باشم واسش نه همسرش.منظورم این بود یکمی بدنوشتم😄

ای بابا همه اینایی که گفتی شوهرمنم هست البته بجز سیگارو اینا فقط رفیق بازیش همینه..ک میگی اما عاشقمه ...

اره هر کی یجوری درگیره ....ولی من خونوادش برام مهم نیستن فقط خودش ...که رید واقعا

اره هر کی یجوری درگیره ....ولی من خونوادش برام مهم نیستن فقط خودش ...که رید واقعا

خدایا ما چقدبدبختیم که این وقت بایدتو مجازی دردامونو بنویسیم چرا مث بقیه نبایدبخوابیم آرامش داشته باشیم😔😔انشالله مشکلت حل شه.هممون اینجا دلامون شکسته ب طریقی.هرکی ازدواج کرده پشیمونه هرکیم مجرده پشیمونه.