2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی خودتو گول نزن. ن کارمایی وجود داره ن معجزه ای. همش  داستانه ،اینو با تمام وجودم بهش رسیدم

تو که از من نا امید تری منم همین فکرو می کنم اما یه اتفاق میفته که  فکر می کنم کاره کارماست یا معجزه کلا شک افتاده به دلم

میشه یه مثال بزنی 

هیچ ی بار دختر عموم ی تهمت بد بهم زد ک من چنین حرفو زدم اما دروغ بود و بخدا یک روز نکشید دوست صمیمیش ک با داداشش دوست بود رازشو گفت و آبروشو برد ..هفته بعد دیدمش رفتارم مثل قبل بود انگار چیزی نشده اما اون ی گوشه نشسته بود و بغضش گرفته ‌‌‌..بعد معذرت خواهی کرد ...خدا همیشه هوای بنده هاشو  داره اما متاسفانه ما زیادی بیتابی میکنیم و صبرمون در برابر مشکلات کمه 

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

هیچ ی بار دختر عموم ی تهمت بد بهم زد ک من چنین حرفو زدم اما دروغ بود و بخدا یک روز نکشید دوست صمیمیش ...

خیلی خوب اومد مثل قبل بعد معذرت خواهی درددل کرد و فهمیدم دردمو درک کرده ک اینجور شد اما من تهمت پوچ بود

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

خیلی خوب اومد مثل قبل بعد معذرت خواهی درددل کرد و فهمیدم دردمو درک کرده ک اینجور شد اما من تهمت پوچ ...

خدارو شکر چوبشو خرد بعضیا هستن انقد گناه می کنن چیزیشون نمیشه تا پرو پرو خودشونو مریم مقدس می دونن

2790
2823
2791
2779
2792