در عرض بیست و چهار ساعت تمومش کردم.🤩بعد از اون هم دوباره دیگه خوندمش در عرض دو هفته😅
مقاومت در برابرش غیرممکنه
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
اتفاقا امروز با دبیرم داشتیم راجبش حرف میزدیم میگفت خیلی تخصصیه یعنی مطالبش جورین که باید تحلیل کنی یکم گنده گنده ان
الان که این امضام رو مینویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و بهشدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که میدونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر میکنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمیشم و میدونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
کتاب خون ها میشه چندتا کتاب بهم معرفی کنین فهمش راحت باشه و راجب مثلا رهایی و آزادی باشه
الان که این امضام رو مینویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و بهشدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که میدونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر میکنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمیشم و میدونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
خوندم رمان معروف و عالیه قشنگ با داستان همراه میشی
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...
در عرض بیست و چهار ساعت تمومش کردم.🤩بعد از اون هم دوباره دیگه خوندمش در عرض دو هفته😅 مقاومت در بر ...
منم وقتی شروع کردم نتونستم کنار بزارممگر برای کار واجب🥰عالیه.ولی متاسفانه فقط یبار خوندم.بازم باید بیارم بزارم دم دس بخونمش.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
خودشناسی.پی بردن ب گوهر وجود خودت.که چقدر ارزشمنده اما در قالب رمان.اگر اهل این سبک کتابا باشید از خوندنش خسته نمیشید.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
من امسال کنکوریم رفتم چند تا از تاپیکاتون رو خوندم خیییلی خوشم اومد خیلی انرژی مثبتین واقعا انگیزه گ ...
من رشته ام انسانی بود.از آبان ماه سال دوازدهم خوندن جدی رو شروع کردم.با روزی چهار ساعت شروع کردم تا فروردین به هشت ساعت رسوندم.
منطقه ۲ بودم
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
وای چقدر شرایط تون شبیه منه منم انسانیم تازه دیروز شروع کردم و منطقه۲ هستم یعنی میشه منم مثل شما رتب ...
صد در صد😊
تو میتونی.چون بچه های انسانی زیاد جدی درس نمیخونن.
انگیزه و امید مهم ترین چیزه.