2777
2789
عنوان

تعبیر خواب با مرده رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 47977 بازدید | 43 پست
اره عزیزم میدونم ولی هی میگم شاید الهام بوده میشده جلوش گرفت الان نزدیک ۴۰ روز از فوتش می گذره ولی ا ...

قسمت این بوده چیکار میشه کرد خاله من رفت عمل با اینکه سرحال بود شب قبل فوتش داداشم خواب دید ک مامانم ک فوت شده اومده خونشون با یه پسر یچه رفتنی اون پسره رو میبره فرداش خبر میدن خالم بعد عمل فوت کرده یا مامان خودم برادرزاده همسایمون فوت شده بود خواب میبینه برادرزاده رفته دیدن مادرم چن ماه دیگ مادرم فوت میکنه

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسمت این بوده چیکار میشه کرد خاله من رفت عمل با اینکه سرحال بود شب قبل فوتش داداشم خواب دید ک مامانم ...

خدا رحمتشون کنه. من ک روزی هزار بار دارم عقلمو از دست میدم هنوز باورم نمیشه چ اتفاقی واسه مادرم افتاده.خاله اتو عمل سنگینی داشتن عملشون چی بود؟

چون خودش اینجوری تعبیرکرده وخودشوباخته این اتفاق افتاده اتفاقن وقتی چنین خوابایی میبینی میتونی باصدقه دادن ایمان داشتن به اینکه حادثه ی بدی رخ نمیده عوضش کرد

من خواب مرده زیادمیبینم ازخوابام به این نتیجه رسیدم اگرببینم توخوابم چیزی میخورن دقیقن همون چیزیکه دیدم رومن نخورم اگه بخورم حتمن ی نفرمیمیره الان چندبارخواب دیدم ونخوردم مثلن دخترعموی شوهرم توخوابم نون خونگی خوردتوذهنم شکل نون روبخاطرسپردم که نخورم مامانش حالش بدبودبیمارستان یشب توخواب دیده دخترش نون بهش داده خوب شده دقیقن همون زمان 

یبارم بابام پسته خوردمنم دیگه نخوردم اونموقع خودم کروناداشتم بعدچند شب بابام اومدبهم پسته دادبخورم 

قبلش یباردیدم بابام انگوردرختمونوخوردمنم که میخوردم انگوردوروزبعدیکی ازاقوام فوت شد

مادرشوهرم سوپ خورددقیق همون سوپ روهمون مواددقیق عین خوابم بوددوماه بعدش خوردم دوروزبعددخترعموی شوهرم فوت شد پس میشه تغییرداد

پیامبرهم فرموده خواب روبه هرکسی تعریف نکنیدهرحورتعبیرکنه همون میشه پس همه ی خوابهاهشدارن اگه میخوای تغییرش بده باصدقه وخوب تعبیرکردن

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
خدا رحمتشون کنه. من ک روزی هزار بار دارم عقلمو از دست میدم هنوز باورم نمیشه چ اتفاقی واسه مادرم افتا ...

کیسه صفرا میدونی خالم خیلی سالا بود ک معدش اذیت میکرد ولی با این حال سرحال بود بیچاره رو پسر دایم برده عمل خودش گفتا من برم عمل زنده نمیمونم اخرش فوت کرد ...خدا رحمت کنه مادرتو خیلی سخته براش خیرات بده قران بخون

خوابشو که دید همون روز صدقه داد ولی ....

بایدایمان داشته باشی که کسی بخاطراین خواب نمیمیره مانمیزایرم این اتفاق بیوفته واقعن میشه نمازهدیه به شهداوائمه خیلی موثره 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
خدا رحمتشون کنه چطوری فوت کردن؟! مریصی خاصی داشتن

خانم عزیز 

زمان مرگ ما مشخص و معین شده 

من و شما و کل عالم هم نمیتونن زمان مرگ رو عوض کنن 

اگر این جور بود هیچکس نمیمرد و جلوش رو می‌گرفتند

پدر من سرطان داشت ، ۳ سال مریض بود خیلی خیلی روحیه بالایی داشت و میگفت قصد مردن ندارم واقعا هم نداشت ، اما دقیقا خواب مادرش رو که دید هفته بعدش فوت شد ، خیلی هم نذر و نیاز و صدقه دادیم ، اما نتونستیم مرگ رو با پول بخریم ، برا همین میگم رفتی میره نمیتونی به زور جلوی مرگ رو گرفت ، شما هم از این فکر بیا بیرون برو پی زندگیت ، زمان رو هدر نده که چرا مادرم فوت شد ، زمانش برسه همه مون می‌میریم هیچکس هم نمیتونه کاری کنه

گلم تو تایپک گفتیم دیگ تعبیر با مرده رفتن فوت شدنه واس ماهم اتفاق افتاده

سلام عزیزم خوبید

منم چن وقت پیش خواب دیدم پسرعمم ک تازگی براثرتصادف فوت شده باهاش سوارماشینم و اون راننده هست و یکی کناراون نشسته جلو و من عقد نشسته بودم و یکب هم کنارمن ولی من چهرشونو نمیدیدم ولی انگارمیشناختم و یچیزی مث چادزسیاه تنشون بود. بعد هعی غصه میخوردم پسرعمم قراره یه هفنه دیگه بمیره هعی میگفتم ببرمش دکتر براش ختم بردارم شاید زنده بمونع. بعد دستمو کشیدم پس سرش . ینی جوری بود ک انگارتو واقعیت دستمو کشیدم قشنگ موهاش رو زیردستام حس میکردم. ممکنه تعبیرش مرگ باشه؟

خودم این ب دلم افتاده.

میخوام‌بدونم احتمالش هس این باشه؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

سلام عزیزم خوبید منم چن وقت پیش خواب دیدم پسرعمم ک تازگی براثرتصادف فوت شده باهاش سوارماشینم و اون ...

سلام گلم شرمنده تعلیق بدم الان دیدم 

خوابشو که دید همون روز صدقه داد ولی ....

عزیزم خواب رو هر طور که تعبیر کنی همون میشه  بهترین کار اینه که بعد از دیدن خواب برای کسی تعریف نکنید خودتون هم تعبیر بد نگذارید هربار به فکرش افتادید بگید انشاالله که خیره وصدقه بدین من بارها خواب دیدم که دندونم افتاده وبا همین کارها که گفتم تعبیر بد نشد شکر خدا ولی یک بار دخترم خواب دیده بود وقتی پیش دوستاش بود یادش اومد یکمرتبه جلو دوستاش میگه راستی من دیشب خواب دیدم دندونم افتاده دوستشم پرسیده بود کدوم دندون  وقتی دخترم گفته بود بهش اونم به دخترم گفت پدر بزرگت از طرف مادری فوت میکنه وقتی زنگ زد به من گفت زانوهام بیحس شد دخترم رو خیلی دعوا کردم که چرا خوابشو برا دیگران گفته صدقه دادم ولی متاسفانه مدتی بعد پدرم که اصلا فکرش رو هم نمیکردم به این زودی ازدست بره فوت شد هیچ وقت خوابتون رو تعبیر بد نگذارید 

سلام گلم تعبیرخوابت چیشد😥

نمبدونم ولی فعلا زندم😅😂

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/