2821
2789
عنوان

جاری سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه اگه جواب بدم میگه شوخی کردم الکی ناراحت شدی همه هم منو مقصر می دونن

بهش بگید این شوخیه خوبی نیست

مگه میشه اسم این چیزا رو بذارن شوخی و هی بگن؟!

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

اینجا یک نفر به این بنده خدا دلگرمی نداده تا آروم بشه ، همه بلا استثنا فقط تحریکش کردن یا فحش دادن ، بابا شماها خودتون هم جاری هستین ، هم خواهر شوهر هستین ، ان شاءالله و به سلامتی چند سال دیگه مادر شوهر میشین ، انقدر مردم رو به جون همدیگه نندازین 😀

وااای😃 خدایی واسه تاپیک جاری چقدر بازدید و پست زدن

حالا من درباره درس و تحصیل تاپیک میزنم کسی نمیاد

واقعا جای شگفت داره ساعت ۵ صبح و انقدررررر مشارکت😍

خدا قوت💪☺🙏🤗

کربلا کاش من مسافرت بودم❤👑 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین🌹
آخه اگه جواب بدم میگه شوخی کردم الکی ناراحت شدی همه هم منو مقصر می دونن

با خنده بگو اول بزرگترا.

اگر شوهرش از شوهرت بزرگتره 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

آدم سگیه وقتی میری خونش قشنگ معلومه بدش میاد شروع می کنه به جرو بحث کردم با شوهر و بچش بعد چایی و میوه میاره اگه ناراحتم شدی می گی خوب پذیرای کردم الکی ناراحت شد

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.    

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:    

09127906020

2790
2823
2791
2779
2792