2777
2789
عنوان

چرا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 25 پست
ببین عزیزم دلت بازم باهاشه بعد این همه عیب. اگه هست که ی فکر اساسی برا خودت بکن. اگرم دلت باهاش نیست ...

دلم باهاش نیس انقد منو ضربه زد. ولی فقط پیگیریش باعثه شد تعجب کنم.. 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعد طلاق درچه حالی منطورم اینه چقدر طول کشید تا به خودت بیای و عادی بشی؟ اصلا حال دلت چطوره الان؟

دلم میخاد منم طلاق بگیرم ولی ب شدت وابستشم

وب شدت ام ترسوم 

لایک نکنید                      
بعد طلاق درچه حالی منطورم اینه چقدر طول کشید تا به خودت بیای و عادی بشی؟ اصلا حال دلت چطوره الان؟ د ...

من برام طولی نکشید گلم چون وقتی باهاش بودم ارامشی نداشتم عزیزم دوس داشتن تنها کافی نیس کنار یکی بودن باید اول ارامششو داش من از بس بهم ضربه زد از بس تلاش کردم واسش و ندید منم قوی کرد با این ضربه زدناش ک بتونم راحت دل بکنم و تموم کنم. ب خودت بستگی داره بخای قوی باشی یا نه

دلم باهاش نیس انقد منو ضربه زد. ولی فقط پیگیریش باعثه شد تعجب کنم.. 

دبگه حتی تو دنیایی که اون نفس میکشه نفس نکش نمیشه ها منظورم اینه که دیگه تموم شد از این به بعد حواست جمع باشه

خونه مامانت اینا برو یه مدت. 

نمیشه عزیزم چون مادرم با بردارم و زنش زندگی میکنه ولی دلیل اصلیم بچه هامن که بزرگن و نمیتونم آیندشون بخاطر خودم به خطر بندازم پسرم ۱۸ ودخترم ۱۹ 

ولی ب این شب عزیز قسم بعد ازدواج این دوتا حتما میرم ونمیدونم یجای خیلی دور و شهر غریب 

لایک نکنید                      
نمیشه عزیزم چون مادرم با بردارم و زنش زندگی میکنه ولی دلیل اصلیم بچه هامن که بزرگن و نمیتونم آیندشون ...

فداتشم میدونم خیلی سخته. خدا گره ی دلتو باز کنه انشالله🙃🙃