سلام بچه ها میخواستم باهاتون دردودل کنم ، من با همسرم رابطم خیلی خوبه ولی هر وقت که خونه مامانشینا میریم با رفتارایی که میکنه من بعدش میام خونه بهم میریزم مثلا الان از اونجا اومدیم مامانش اصلا به من تعارف نمیکنه فقط اسم شوهرمو صدا میکنه چای بخور کیک بخور از این حرفا با من اصلا حرف نمیزنه کلا پیرو بی زبونه ها ولی این کارارو هم داره من میام خونه غصه میخورم
کار درستی کردی رفت و آمد داشته باشید ولی کم 😁😁😁فکر کنم به خاطر همین هست این رفتارش 😁 فدا ...
دقبقا از اینکه من نادیده میگیرمشون این شکلی میکنه ولی خب شرایط یه جوری که اگه بخوام هرهفته برم زندگیم بهم میخوره من سه هفته یه بار میرم و تازه زندکیمو تونستم جمع کنم
دقبقا از اینکه من نادیده میگیرمشون این شکلی میکنه ولی خب شرایط یه جوری که اگه بخوام هرهفته برم زندگی ...
بخوای هر روز رفت وامد داشته باشی نمیشه زندگی کرد
اصلا رفت و آمد نکنی هم ، شوهرت ناراحت میشه
یک چیزی بین این دو انتخاب که میشه کار شما
😊
بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓 قهرش بی_کینه 🤍 دوست داشتنش بی_ادعا💖 و بخشش او بی انتهاست. 🎁💗♾️ انسان زود پشیمان میشود. گاه از گفته 😣 و گاه از نگفته هایش.🥺 اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻♀️ که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗 خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️ مهربانی منطقیترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.