2777
2789

سلام.من حااتو میفهمم.سه هفته پیش من و دخترم با هم گرفتار شدیم.

ببین باید چند روز سختی بکشی سریع میرن.

اول برو بهداشت بهت شامپوی پرمترین میده بزن.

از داروخونه شونه ی مخصوص بخر صد تومنه.

هر روز یه کاری کن یه روز سس مایونز.یه روز سرکا یه روز اسپند .هر روزم برو حموم دوبار صابون بزن بعدش شامپو.اومدی بیرون سشوار بکش اطو مو بکش و با اون شونه ریز ریز موهاتو چندین دسته کن در جهات مختلف شونه کن از ته .

هر روز صبح ملافه و .. بنداز ماشین .لباساتونم تند تند عوض کن.بهت قول میدم 4 روزه تمومه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوسال

پس خیلی سنش کمه ، ببرش دکتر ، موی سرشو کوتاه کن حداقل تا روی گردنش ، ابداً رنگ نکن و اکسیدان نزنی به بچه ، راه کار خوبیه ولی واسه بچه به شدت خطرناکه ، تمام لباسا و روتختی و روبالشیشو تمیز بشور

منتظر ..🤍🍃

احتمالا زیادن.ببرش حموم لیف رو کفی کن کل سرش رو با لیف بشور..هرچی شپش تو‌سرش باشه می افتن رو لیف..ولی تمیز همه جای سرش، لابلای موهاش و کف سرش لیفو بکش...بعد که بیرون آوردی و‌موهاشو خشک کردی بهترین و سریع ترین راه اینه که باحوصله بشینی و تخمشون رو از موهاش جدا کنی...

چند سال پیش دخترم گرفته بود موهاشم زیاد بود..اینکارو کردم..بعد هم هر لباس و ملحفه و روبالشی داشت ،انداختم لباس شویی و با درجه ۷۰درجه شستم..اسپری هم از داروخونه گرفتم و رو لباس و پتوهاش اسپری کردم..خیلی زود رفت پی کارش.

یعین کل خونرو میگیره؟

چی؟خب شب میخابید رو بالش و ... ممکنه بیفته روشون.

موقع شونه و هر کار دیگه چیزی بنداز زیرتون و اونو تکون بده بیرون و بنداز ماشین با درجه حرارت بالا بشور.رکزی یکی دوبارم جارو کن.4 روزه من از بین بردمشون.داشتم دیوونه میشدم رسما.

تازه موهای هر دومون بلنده.

اول یه شامپو ضد شپشبگیر بزن بعد به روش سنتی فکر نکن چون ماها طول میکشه چون ادم صدرصد نمیتونه همهی تخم هارو در بیاره و این روند ادامه پیدا میکنه،محلول ایورپیل از عطاری بگیر باتوجه به دستور نت بزن بهش خوب میشه