2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم😔😭

178 بازدید | 17 پست

نامزدم با دوستش رفته تهران زن دوستش گفته تنهایی میترسم نرو پسره هم با مشت زده تو چشمش چشمش ترکیده و ولش کرده رفته با نامزدم تهران پدره دختره گفته از وقتی با نامزد تو افتاده یاقی شده و از نامزدت شکایت میکنم... فکرم هزار راه نرفته رو رفته و مشکوک به خیانت هم هستم... دو ماهه پیام ندادم سیم کارتامو در اوردم دو ماهه چون کارای دادگاه داریم درخواست فسخ نکاح داده بودن و گفته بودن جنون داری فقط برای اینکه خیلی فشار کشیدم و خودکشی کردم گفتن جنون داری میخوام پیام بدم و حرصمو خالی کنم بدم یا نه؟ میخوام برم اینستا ببینم چیا استوری میکنه و چه غلطی میکنه ولی گفته بود اینستا ببینمت میکشمت برم یا نه؟ دارم دق میکنم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ازش جداشو مشخصه تعادل اعصاب نداره اون اقاهم درس میگه شاید مشکل از نامزدشماست و قبلا خوب بود چون نامز ...

مثلا میگفتم پول بده میگفت هرزه ها پول میخوان پس من از کی پول میگرفتم؟؟ یا یبار گفت باهات مشکل دارم نمیخوامت گفتم پس طلاق میگیریم زد تو گوشم که چرا میگی طلاق یا یبار تو مهمونی منو زد چون پشت سر دختر عمم که جدا شده بود فش میداد و من از ماشین پیاده شدم و رفتم تو خونه اومد منو زد جلو همه که چرا من حرف میزنم پیاده شدی همه هم میگفتن ازش معذرت بخوا که پیاده شدی همشون مغرورن خانوادگی 

مثلا میگفتم پول بده میگفت هرزه ها پول میخوان پس من از کی پول میگرفتم؟؟ یا یبار گفت باهات مشکل دارم ن ...

ببخشیدا خیلی نامردی به خودت که میخوای باهاش بمونی ادمی که همون اول تهمت به ......میزنه بره بمیره روحتو ازاده نگه دار بذار بره محکم و قوی باش

ببخشیدا خیلی نامردی به خودت که میخوای باهاش بمونی ادمی که همون اول تهمت به ......میزنه بره بمیره روح ...

چی بگم به پزشک قانونی که اعصاب نداشتشو بدونن؟ میاد انقد معذب و اروم رفتار میکنه ها پیش دکتر