2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون............

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه با همکارش بهم پیام میدن و با هم بیرونم رفتن و همو بغل کردن خیانته دیگع نه؟ چرا خونوادم میگن ب ...

👀

خیانته دیگ نه؟؟؟؟؟

خیانتو تو چی میبینین؟!

عزیزم ببخشدا ولی من هیچ چیز جدایی ب ذهنم نمیرسه

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
اینکه با همکارش بهم پیام میدن و با هم بیرونم رفتن و همو بغل کردن خیانته دیگع نه؟ چرا خونوادم میگن ب ...

پ ن پ

دیگه میخوای چیکار کنه بگی خیانت؟😐

خونوادت چون نمیخوان حمایتت کنن میگن

وگرنه مرد خائن دنیایی خوبی داشته باشه بازم زندگی باهاش توهین به شخصیت خودته

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ها؟😐

😂😂

نمیدونم حس جالبی بهم میدی هم مامانی 🥺

هم آرمی 👀✌️

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
پ ن پ دیگه میخوای چیکار کنه بگی خیانت؟😐 خونوادت چون نمیخوان حمایتت کنن میگن وگرنه مرد خائن دنیای ...

بنظرت برم پیش خونوادم ۸ ماه تحملشون کنم تا کنکورمو بدم؟ چون خیلی خوندم و میخونم،مطمعنم قبول میشم..میرم کتابخونه میخونم

😂😂 نمیدونم هس جالبی بهم میدی هم مامانی 🥺 هم آرمی 👀✌️

اهان😊❤

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

طلاق . نمیتونم با ادمی که بهش اعتماد ندارم زندگی کنم . خودم عذاب میکشم . طلاق میگیرم و زندگی میکنم

خونوادم همش میخان منو مقصر خیانتاش جلوه بدن 

میگن تو به خودت نمیرسی تو فلانی تو بهمانی،حق داره😑😑😭😭😭

من۲۲ سالمه ولی مستقل نیستم،دلم برا خودم میسوزه😭

اصصصلا من حتی یه نگاه حروم رو هم نمیبخشم چه برسه ب خیانت اون شکلی

چون خودم هیچ وقت اهل حتی همون نگاه حرومم نیستم و تعهد تو زندگی سرم میشه خداروشکر همسرمم همینطور

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است