2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 116 پست
منم دقیقاا مثل شمام..     میش بگین واسه انگیزه گرفتنت چیکارا کردی و میکنی     ...

من انگیزه خیلی دارم.اما نمیدونم چرا واقعا نمیدونم چرا نمیتونم جدی شروع کنم.یه مدتم وارد یه رابطه ای شدم که هنوز درگیرشم اما میدونم ربطی ب اونم نداره چون قبل از اونم نمیخوندم و گذاشته بودم کنار.ساعت مطالعه ام اصلا بگم خوندنم در حدی نبود ک ساعت بگیرم اما دهم که بودم اون اوایل که خوب میخوندم ۱۰ ساعتم میشد و ترازام میرفت رو ۷۰۰۰...اما نمیدونم چرا و چیشد که ادامه ندادم اون درس خوندن جدیه رو.الان به خودم اومدم دیدم فقط و فقط پزشکی میخوام و دوستام که در حد من و حتی پایین تر بودن امسال پزشکی اوردن درحالی که من درس و رها کردم و هیچی ب هیچی🙂وگرنه الان مطمئنا مثل اونا دانشجوی پزشکی بودم.حسرت نمیخورما ولی گاهی از خودم بدم میاد مخصوصا اگه نتونم جبرانش کنم و نتونم تلاش کنم .الان میدونم باید شروع کنم حتی اگ سال سوم بخوام دوباره بدم و تهران بیارم باید شروع کنم اما بازم نمیشه!!!

در مورد ساعتم بگم من اگ شروع کنم میرم رو ۱۶_۱۷ ساعت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انگیزه خیلی دارم.اما نمیدونم چرا واقعا نمیدونم چرا نمیتونم جدی شروع کنم.یه مدتم وارد یه رابطه ای ...

هر چی بوده گذشته و تموم شده 

همت کن و شروع کن 

خوب شروع کردی بد ادامه دادی 

چرا میخوای تا آخرش بد ادامه بدی 

باید یه جا تمومش کنی 

بد شد ؟؟خوب تمومش کن 

مگه تو همون دختری نیستی که می‌رسید ی به ۷۰۰۰

پس چی شده الآنم میتونی همت میخواد فقط

بیا خصوصی عزیزم😊

جامع و دینی خیلی سبز
قرابت معنایی نشر الگو
اقتصاد مشاوران
زبان شهاب اناری
عربی خیلی سبز
ریاضی خیلی سبز
فنون خیلی سبز

اینارو دوستام بهم معرفی کردن بنظرت خوبن؟

برای تاریخو جغرافی اینا چه کمک درسی بهتره ؟

ممنون میشم اگه جوابمو بدی😇🙏

جامع و دینی خیلی سبز قرابت معنایی نشر الگو اقتصاد مشاوران زبان شهاب اناری عربی خیلی سبز ریاضی خیلی س ...

عزیزم ریاضیت خوبه؟

خیلی سبز ریاضی سطحش بالاست 

برای معمولی مهر و ماه بهتره 

برای تاریخ جغرافی لازم نیست کتاب تست چون ضریبش یکه و خیلی مهم نیست ولی اگه میخوای بگیری لقمه مهر و ماه بگیر براش 

زبان شهاب اناری فوق العاده ست 

برای اقتصاد هم مشاوران خوبه هم خیلی سبز .اگه تو مسئله هاش مشکل داری مسئله های اقتصاد مشاوران

باقی کتابا خوبن 

در کل برای تخصصیای انسانی هم مشاوران خوبه هم خیلی سبز