2777
2789
ببین من پسرم ۵سالشه ولی جونش واسه مادرشوهرم میره!بیخیال من میشه میره خونه اونا میمونه!حتی بارها مادر ...

من میدونم دختر منم مثل پسر شما وابسته مادرشوهرم میشه دیشب اینجا بود مادرشوهر

بچم بغل من گریه کرد تا رفت بغل اون خوابید 

مادرشوهرش بچه مو بعد عادت می‌کنه میدونم

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
خدا برات نگهش داره اینطوری فکر نکن، خدا قهرش می گیره بذار همه اطرافیانت از بودن اون بچه لذت ببرن

بخدا دست خودم نی حسادت میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من میدونم دختر منم مثل پسر شما وابسته مادرشوهرم میشه دیشب اینجا بود مادرشوهر  بچم بغل من گریه ...

خب به فرض که اخرش این باشه، میخوای تا اون زمان خودتو بخوری و از لذت بچه خودتو محروم کنی؟ اونوقت میدونی این فکر و حست رو رفتارت اثر میذاره و بعد خودت دستی دستی کاری میکنی که بچت بره سمت اونا؟اگه خوبن که هیچ ولی اگه ازار دارن به نفعت نیس!

خب به فرض که اخرش این باشه، میخوای تا اون زمان خودتو بخوری و از لذت بچه خودتو محروم کنی؟ اونوقت میدو ...

وای خواهر واقعا درکم میکنی 

چیکار کنم الآنم رو اخلاقم تاثیر گذاشته خیلی ناراحتم 

وای خواهر واقعا درکم میکنی  چیکار کنم الآنم رو اخلاقم تاثیر گذاشته خیلی ناراحتم

اول ببین چی باعث میشه بچت بره سمت مادرشوهرت؟

مادرشوهر من قانون نداره.هرچی بچه بخواد بهش میده حتی خطرناک!تزشاینه که بچه گربه نکنه فقط!میگه بچه میاد پیشم میخوام خاطره خوب داشته باشه!

شما هرچند بچت کوچیکه، پس باید صبر کنی یه کم

اول ببین چی باعث میشه بچت بره سمت مادرشوهرت؟ مادرشوهر من قانون نداره.هرچی بچه بخواد بهش میده حتی خط ...

مادرشوهر من بچه رو راه می‌بره انقد ک بچم بغلی شده و بلند بلند برا بچه م می‌خنده جوری ک همسایه ها باور کن میفهمن در این حد هر روزم می‌بره پیش خودش

مادرشوهر من بچه رو راه می‌بره انقد ک بچم بغلی شده و بلند بلند برا بچه م می‌خنده جوری ک همسایه ها باو ...

خب نذار بره.بچه تو تربیتش مسئله میشه.بهرحال بیشترین زمان بچه با مادره.

خب نذار بره.بچه تو تربیتش مسئله میشه.بهرحال بیشترین زمان بچه با مادره.

چی بگم نزارمم خودشون میان دنبالش 

چی بگم نزارمم خودشون میان دنبالش

بگو ساعت خوابش بهم میریزه، وقت حمامشه...

نمیدونم.باید همسرت همراه باشه.ولی بدون اگه با قاطعیت و ارامش نه با بحث و دعوا جلوشو نگیری بعدا سخت میشه!

بگو ساعت خوابش بهم میریزه، وقت حمامشه... نمیدونم.باید همسرت همراه باشه.ولی بدون اگه با قاطعیت و ارا ...

جوریه صدای زنگ آیفون خونه میاد دخترم سه متر میپرع چون می‌دونه اونا آمدن ببرن پیش خودشون