2777
2789
عنوان

عشقم رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 58 پست
من کلا خودم از اون دسته ادمام ک اگ طرف مقابلم دنبال بهونه باشه ک بره خودم بهونه دستش میدم ک زودتر بر ...

بلاکم کرده همه جا منم بلاکش کردم شمارشو پاک کردم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
عزیز دلم پسرا عقده ی التماس از یه دختر رو دارن  اونم برمیگرده ها ولی هی هرروز عذابت میده حتی ا ...

من دوس دارم برگرده این سری قهوه ایش کنم باورت میشه ۱۵ بار اومد  جلو بابام گفت نه الان میگه  دست بابات دردنکنه تورو شناخت 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هیچ وقت هیچوقت بر نمیگرده دوس دارم برگرده  ولی من بگم نمیخوامت

بنظرم به یه پسر هرچی بی محلی کنی یا به قول خودمون تحویلش نگیری واسه به دست اوردنت بیشتر تلاش میکنه 

میگی بلاک کرده بنظرت دوست داره؟تو بودی بلاکش میکردی؟

میخوای برگرده تو بگی نمیخوایش؟ باشه بی محلی کن این بدترین انتقامه انگار واست بی ارزشه 

والا مگه تو چیت از اون کمتره

خب ولش کن به امان خدا اگه واقعاً دوست داره برمیگرده.

مرسی 

عادی که رفتار کنی دیگه فکر می‌کنه که دیگ فراموشش کردی و بی محلی میکنی و زود تر میاد سمتت میبینین هم ...

نه گردن خوردش محل کارش یه استان دیگس 

من دوس دارم برگرده این سری قهوه ایش کنم باورت میشه ۱۵ بار اومد  جلو بابام گفت نه الان میگه &nbs ...

میدونم چی میگی  تو فقط یه کلمه بگو 

بگو رفتی؟خب به عنم 

و بی محلش کن و اگه پیداش شد اون موقه قهوه ایش کن باز

بنظرم کاش بلاکش نمیکردی کلا بی تفاوت بدون ادم رو جذب میکنه  نبسبت ب هیچ رفتاری واکنش نشون ندی

مرسی عزیزم یعنی آزادش کنم

بنظرم به یه پسر هرچی بی محلی کنی یا به قول خودمون تحویلش نگیری واسه به دست اوردنت بیشتر تلاش ...

مرسی عزیزم  باورت میشه ۱۵ بار اومد خواستگاری بابام اینا جواب رد دادن حالا میگه بابات تورو شناخت خداروشکر گفت نه

میدونم چی میگی  تو فقط یه کلمه بگو  بگو رفتی؟خب به عنم  و بی محلش کن و اگه پیداش شد ...

به خدا قسم انقد اصرار داشت زنش شم

عادی که رفتار کنی دیگه فکر می‌کنه که دیگ فراموشش کردی و بی محلی میکنی و زود تر میاد سمتت میبینین هم ...

من دوس دارم برگرده این سری قهوه ایش کنم باورت میشه ۱۵ بار اومد  جلو بابام گفت نه الان میگه  دست بابات دردنکنه تورو شناخت  گفت نه 

مرسی عزیزم  باورت میشه ۱۵ بار اومد خواستگاری بابام اینا جواب رد دادن حالا میگه بابات تورو شناخت ...

خب ببین میگم که این فقط دنبال بهونه بوده وگرنه من شوهرم  وقتی دوست بودیم هزار بار من بهش خیانت کردم خداشاهده یکبار نگف برو چون میترسید واقعی برم 

دقیقا ن تنها عشقتو بلک هرچیو ک دوس داری 

چی