2777
2789
عنوان

بیاین از روی سونو بگین نی نی م چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 59 پست
ن سن جنین رو از روی تکاملش میفهمن.با سونوگرافی و اندازه و رشد جنین میفهمن ک چن روزشه.البته تااونجایی ...

اگه اون طور باشه مرداد میشه شروعش

عاره برای من فرقی نمیکنه همسرم دوس داره اولی پسر باشه اگه نباشه هم باز خیلی براش مهم نیس فقط سالم باشه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری که همش یکیش فرد میشه یکیش زوج،خب ۹ ماه بعدش میشه

ن عزیزم ببین مثلا ماه شکل گیری جنین مرداد هست پس مرداد عددش ۵ ینی فرد و ماه تولد اردیبهشت ک عددش دو هست و زوج و وقتی زوج و فرد باشه میشه پسر

و اینکه حاملگی ۹ ماه نیست ک دقیق بگی ۹ ماه بعدش بچه ب دنیا میاد.۹ ماهو ۹ روزه.اگه یگی جنینش تو اخر شهریور تشکیل شده باشه ۹ ماه و ۹ روز بعدشو حساب کن میوفته توی تیر و تیر ماه زوج و شهریورم زوج پس بچه دختر

ن عزیزم ببین مثلا ماه شکل گیری جنین مرداد هست پس مرداد عددش ۵ ینی فرد و ماه تولد اردیبهشت ک عددش دو ...

خب الان بچه م تو خرداد تشکیل شده،تو سونو هم گفته اسفند به دنیا میاد میشه پسر ولی آنومالی گفت دختره

خب الان بچه م تو خرداد تشکیل شده،تو سونو هم گفته اسفند به دنیا میاد میشه پسر ولی آنومالی گفت دختره

البته تشکیل جنین رو از اخرین پری حساب میکنن شما اخرین پری تون خرداد بوده یا تخمک گذاریتون؟

اره دختر یا پسره

وقتی سونو میری و بهت میگه چند هفته ای از روی رشد بچه اونا تشخیص میدن ک بچه چند روزشه و طبق اون اولین سونو خودت اولین روزی ک بچه تشکیل شده رو میفهمی و متوجه میشی ک بچه توی چه ماهی تشکیل شده و چه ماهی بدنیا میاد.حالا ماهی ک بچه تشکیل شده و ماهی ک بچه بدنیا میاد اگه هردو زوج یا هردو فرد بود بچه دختره ولی اگه یکیش فرد و یکیش زوج بود بچه پسره.مثلا ماه بهمن عددش۱۱ و فرد هستش.حاملگی ۹ ماهو ۹ روزه.از اولین روز تشکیل جنین تا ۹ ماهو ۹ روز حساب کن که ببینی میوفته توی چه ماهی.اینکه بچه مثلا ۱ مهر تشکیل بشه و ۹وماهو ۹ روز بعدشو حساب کنی میوفته چه روزی و چه ماهی با بچه ای که توی ۲۳مهر تشکیل میشه ماه تولدشون فرق میکنه.

وقتی سونو میری و بهت میگه چند هفته ای از روی رشد بچه اونا تشخیص میدن ک بچه چند روزشه و طبق اون اولین ...

چه جالب من روی روزی که پری شدم حساب کردم تا 9ماه 9روز درست دراومد 

خدایاشکرت