وای بخدا تو همین نی نی سایت چند نفر بدون دخول حامله شدن.
اونا چرت و پرت میگن،امکان نداره،الکی ام خودتو ناراحت نکن،بعضیا دوست دارن با دروغاشون فقط اطرافیانشونو نگران کنن،زیاد ناراحتی بی بی چک بزار،همین الان زعفرون دم کن بخور،آویشن بخور میشی انشالله
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
زعفرون که چند روز دارم میخورم کشمش نخوردم تاحالا میخورم ببینم چی میشه😭 برام دعا کن لطفا♥️
من این ماه دو باره جلوگیریمون موفقیت آمیز نبود من قرص اورژانسی خوردم کلا هرکی نی نی سایت بود با قرص اورژانسی هم حامله شده بود😐😐😐داشته ام سکته میکردم،ی هفتس حالم بده تا دیشب پریود شدم،بخدا میشی نگران نباش
عزیزم بدون دخول هم احتمال بارداری هست همینجا هم چند نفر بدون دخول حامله شدن اینجور میگفتن
خوب این نشونه ضعف اطلاعاتی ماست که هر حرفی باور میکنیم منو همسرم که الان ۸ ساله داریم تلاش میکنیم اتفاقی نیفتاده بعد یه عده میگن که بدون دخول باردار شدن
ماه های قبل ی روز مونده ب پری ی فلاسک چایی زعفرون میخوردم با دمنوش زردچوبه ک خیلی بد مزست و تاثیر هم داشت ولی اکن ماه تاثیر نذاشت اخرش رفتم امپول پروژسترون زدم ک اونم ۷ روز بعد جواب داد
بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره