2789
عنوان

چراا اخه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 30 پست
وای بخدا تو همین نی نی سایت چند نفر بدون دخول حامله شدن.

اونا چرت و پرت میگن،امکان نداره،الکی ام خودتو ناراحت نکن،بعضیا دوست دارن با دروغاشون فقط اطرافیانشونو نگران کنن،زیاد ناراحتی بی بی چک بزار،همین الان زعفرون دم کن بخور،آویشن بخور میشی انشالله

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زعفرون که چند روز دارم میخورم کشمش نخوردم تاحالا میخورم ببینم چی میشه😭 برام دعا کن لطفا♥️

من این ماه دو باره جلوگیریمون موفقیت آمیز نبود من قرص اورژانسی خوردم کلا هرکی نی نی سایت بود با قرص اورژانسی هم حامله شده بود😐😐😐داشته ام سکته میکردم،ی هفتس حالم بده تا دیشب پریود شدم،بخدا میشی نگران نباش

من این ماه دو باره جلوگیریمون موفقیت آمیز نبود من قرص اورژانسی خوردم کلا هرکی نی نی سایت بود با قرص ...

دقیقااااا خداروشکر اینجا همه با اورژانسی و بدون دخول و از رو ناف و …. حامله شدن 

خداروشکر عزیزم 

عزیزم بدون دخول هم احتمال بارداری هست همینجا هم چند نفر بدون دخول حامله شدن اینجور میگفتن

خوب این نشونه ضعف اطلاعاتی ماست که هر حرفی باور میکنیم منو همسرم که الان ۸ ساله داریم تلاش میکنیم اتفاقی نیفتاده بعد یه عده میگن که بدون دخول باردار شدن

اینجا فضای مجازیه

چیزی خوردی که پریود شدی عزیزم؟ دمنوشی چیزی 

ن هرچیزی امتحان کردم نشد ... 

ماه های قبل ی روز مونده ب پری ی فلاسک چایی زعفرون میخوردم با دمنوش زردچوبه ک خیلی بد مزست و تاثیر هم داشت ولی اکن ماه تاثیر نذاشت اخرش رفتم امپول پروژسترون زدم ک اونم ۷ روز بعد جواب داد

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
خوب این نشونه ضعف اطلاعاتی ماست که هر حرفی باور میکنیم منو همسرم که الان ۸ ساله داریم تلاش میکنیم ات ...

درست میگی واقعا بعضی خیلی بی رحمن و اصلا براشون مهم نیست 😔حتی همینجا هزار نفر اومدن میگن با اورژانسی خامله شدیم 

درست میگی واقعا بعضی خیلی بی رحمن و اصلا براشون مهم نیست 😔حتی همینجا هزار نفر اومدن میگن با اورژانس ...

من کاری به حرفایی که تو این تاپیکا میزنن ندارم فقط میگم زودباور نباشیم

دقیقااااا خداروشکر اینجا همه با اورژانسی و بدون دخول و از رو ناف و …. حامله شدن  خداروشکر عزیز ...

از رو ناف😒😒😒🤔🤔وای بخدا چرنده

اصلا گوش به این حرفا نده عزیزم

امکان نداره باردار باشی

خیالت راحت

از رو ناف😒😒😒🤔🤔وای بخدا چرنده اصلا گوش به این حرفا نده عزیزم امکان نداره باردار باشی خیالت را ...

ایشالااا عزیزم 

شما چیزی خوردی که پریود شدی دمنوشی دارویی؟