2777
2789
عنوان

صلواتیه 💜

434 بازدید | 60 پست

لطفاخوب توجه کنید روند این طور هست که شما هرتعدادازهر مورد رو بخواید اتخاب  میکنیددر اعضاش هر تعدادصلوات بخواید میفرستم به هر نیتی که بخواید.

🔵دعای عهد(به نیابتت از من سودابه نیت حاجت روایی) 

🔵 سوره حشر(به نیابت از من سودابه نیت حاجت روایی)

🔵 زیارت عاشورا (به نیابت از من سودابه نیت حاجت رواییم)

🔵 سوره نبا(به نیابت از من سودا)

🔵صلوات فتح(به نیابت از من سودابه نیت حاجت رواییم)

🔵زیارت حضرت رقیه(به نیابت از من سودا به نیت حاجت رواییم)

🔵 نماز غفیله(10)  

🔵یس(51)(به نیابت از من سوداهدیه به حمزه سیدالشهدا) (به نیت حاجت رواییم)

🔵دعای توسل کامل به ائمه(درمفاتیح هست)در قسمت ذکر کردن حاجت بگید(( لطفاتااخر این ماه  حاجت سودارو بدید))

🔵نماز استغاثه به حضرت فاطمه (بعد نماز بگید(لطفاتااخر این ماه  حاجت سودارو بدید) )

🔵سوره هود ایه 6تا37 (به نیابت از من سودا)

🔵جزه12به نیابت از من سوداهدیه به امام حسن مجتبی(۱۲آیه ۶ از سوره ۱۱آیه ۵۳ از سوره ۱۲)(بگید از کجا تا کجاشومیخونید)

🔵جز14به نیابت از من سوداهدیه به  امام رضاع(۱۴آیه ۱ از سوره ۱۵آیه آخر از سوره ۱۶)(بگید از کجا تا کجاشومیخونید)

🔵جز 16به نیابت از من سوداهدیه به حضرت محمدص(۱۶آیه ۷۵ از سوره ۱۸آیه آخر از سوره ۲۰)(بگید از کجا تا کجاشومیخونید)

🔵دعای احتجاب(به نیابت از من *سوداهدیه به امام هادی ع)

🟣 دقیق  بگید از هرچی چقد میخونید و هرکدوم رو که انجام دادید دوباره اطلاع بدید که خط بزنم🟣(قبل خوندن ازم بپرسید گزینه تون هنوز پرنشده بعد بخونید

عزیزم اگه سوره نبا رو کسی نخونده من بخونم؟ در ازاش صلوات هم نمیخوام گلم

ان شاءالله حاجت روا بشی💗

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کدوم که نخوندن خودت انتخاب کن به من بگو بخونم

جسارت نباشه سوره نبا ❤

300ص از طرف من برای شماعوض1سوره نبا💙

هروقت خوندی بهم بگو خط بزنم 🧡

اگر بیشتر از یکی خوندی هم بهم بگو 💛

بی بهره نمونی 💚👇🏻

https://tv.razavi.ir/fa/ziyarat#

جسارت نباشه سوره نبا ❤ 300ص از طرف من برای شماعوض1سوره نبا💙 هروقت خوندی بهم بگو خط بزنم 🧡 اگر ب ...

چشم حتما بهت میگم ...😘

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡