2777
2789
عنوان

صلواتیه 💜

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 60 پست
4000تاص برات میفرستم عزیزم💜💙💚🧡❤ بی بهره نمونی https://tv.razavi.ir/fa/ziyarat#

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@kiyanat     @shamsiiiiiiiiiii     @پرتقالتامسون     ...

سوره نبا رو ب نیتت خوندم تو هم برای بخت گشایی مهدیه و اینکه بیماریش خوب بشه دعا کن 

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
‍  @mahla81     @حنای_من      @دل_دریاییم      ...

دعای عهدکسی اگه نخونده من میخونم

نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه                   همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه
سودا جون اگه کسی سوره حشر برنداشته من میخونم به نیت حاجت رواییت عزیزم.

اینامونده💜

🔵زیارت حضرت رقیه(به نیابت از من سودا به نیت حاجت رواییم)

🔵 نماز غفیله(10)  

🔵یس(51)(به نیابت از من سوداهدیه به حمزه سیدالشهدا) (به نیت حاجت رواییم)

🔵دعای توسل کامل به ائمه(درمفاتیح هست)در قسمت ذکر کردن حاجت بگید(( لطفاتااخر این ماه  حاجت سودارو بدید))

🔵نماز استغاثه به حضرت فاطمه (بعد نماز بگید(لطفاتااخر این ماه  حاجت سودارو بدید) )

🔵جزه12به نیابت از من سوداهدیه به امام حسن مجتبی(۱۲آیه ۶ از سوره ۱۱آیه ۵۳ از سوره ۱۲)(بگید از کجا تا کجاشومیخونید)

🔵جز 16به نیابت از من سوداهدیه به حضرت محمدص(۱۶آیه ۷۵ از سوره ۱۸آیه آخر از سوره ۲۰)(بگید از کجا تا کجاشومیخونید)

🔵دعای احتجاب(به نیابت از من *سوداهدیه به امام هادی ع)

🟣 دقیق  بگید از هرچی چقد میخونید و هرکدوم رو که انجام دادید دوباره اطلاع بدید که خط بزنم🟣(قبل خوندن ازم بپرسید گزینه تون هنوز پرنشده بعد بخونید

دعای عهدکسی اگه نخونده من میخونم

اینامونده💜

🔵زیارت حضرت رقیه(به نیابت از من سودا به نیت حاجت رواییم)

🔵 نماز غفیله(10)  

🔵یس(51)(به نیابت از من سوداهدیه به حمزه سیدالشهدا) (به نیت حاجت رواییم)

🔵دعای توسل کامل به ائمه(درمفاتیح هست)در قسمت ذکر کردن حاجت بگید(( لطفاتااخر این ماه  حاجت سودارو بدید))

🔵نماز استغاثه به حضرت فاطمه (بعد نماز بگید(لطفاتااخر این ماه  حاجت سودارو بدید) )

🔵جزه12به نیابت از من سوداهدیه به امام حسن مجتبی(۱۲آیه ۶ از سوره ۱۱آیه ۵۳ از سوره ۱۲)(بگید از کجا تا کجاشومیخونید)

🔵جز 16به نیابت از من سوداهدیه به حضرت محمدص(۱۶آیه ۷۵ از سوره ۱۸آیه آخر از سوره ۲۰)(بگید از کجا تا کجاشومیخونید)

🔵دعای احتجاب(به نیابت از من *سوداهدیه به امام هادی ع)

🟣 دقیق  بگید از هرچی چقد میخونید و هرکدوم رو که انجام دادید دوباره اطلاع بدید که خط بزنم🟣(قبل خوندن ازم بپرسید گزینه تون هنوز پرنشده بعد بخونید

اینامونده💜 🔵زیارت حضرت رقیه(به نیابت از من سودا به نیت حاجت رواییم) 🔵 نماز غفیله(10)   🔵 ...

دعای توسل

نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه                   همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه