2777
2789
عنوان

منو جاریم

592 بازدید | 22 پست

دوستان منو جاریم تو یه شهریم و رابطمون خیلی خوبه،و دو تا دختر هم سن داریم که خیلی با هم دوستن، خانواده شوهرم شهر ددیگن و با رابطه منو جاریم انگاری مشکل دارن

خالا هرروز پشت سر جاریم پیش شوهرم بد میگن، احتمال میدم پشت منم پیش برادرشوعرم بد بگن

امشب دخترم گفت که دعوتشون کنیم اما شوهرم مخالفت کرد و گفت که از جاریم بدش میاد، گفتم چرا 

گفت که مادرم رفته خونشون بی محلش کرده و یه سری حرفای مزخرف دیگه

الان من چه رفتاری داشته باشم درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو جاریمم مثل شماییم ولی تو دو سهر مختلف خونواده همسرم اصلا دوست ندارن ما با هم باشیم ولی ما ی روز ...

اره ماهم ارتباط تلفنی داریم اما تقریبا مخفی میکنیم حتی از شوهرامون😄

ولی درکل برادرشوهرم خیلی منطقی تر از شوهرمه

چرا دوس ندارن جاریا با هم خوب باشن؟

وقتی شوهرم میگه دعوت نکن، واگه دعوت کنم انقد سرد برخورد میکنه که من خجالت میکشم

همیشه که اینجوری نمیمونه بالاخره کوتاه میاد

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

اکثرا مادر شوهرا دوس ندارن جاری ها با هم دوست بشن چون فکر میکنن ممکنه علیه اونا توطئه کنن..به نظر شما با همسرت صحبت کن سعی کن دیدگاهش رو مثبت کنی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اره ماهم ارتباط تلفنی داریم اما تقریبا مخفی میکنیم حتی از شوهرامون😄 ولی درکل برادرشوهرم خیلی منطقی ...

ااع ما هم مخفی میکنیم که😂😂نمیدونم والله چه دردیه بعضیا دارن خب ما خوبیم اینجوری داداشا هم خوبن ما با خونواده شوهرم اصلا مشکل نداریم ولی نمیپسندن خوب بودن جاریها رو 

مثلا چه توطئه ای؟

نمیدونم من که خودم اینطوری فکر نمی‌کنم.مثلا فکر میکنن ممکنه با هم دست به یکی کنن خانواده شوهر رو اذیت کنن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ااع ما هم مخفی میکنیم که😂😂نمیدونم والله چه دردیه بعضیا دارن خب ما خوبیم اینجوری داداشا هم خوبن ما ...

دقیقا،مادرشوهرم تاحالا چندبار به شوهرم گفته که جاریم حسوده و نذار زنت باهاش حرف بزنه🙄

اکثرا مادر شوهرا دوس ندارن جاری ها با هم دوست بشن چون فکر میکنن ممکنه علیه اونا توطئه کنن..به نظر شم ...

من هرچیم مثبتش کنم شوهرم روزی یه بار با مامانش و یه بار با خواهرش صحبت میکنه و خیلیم ازشون حرف شنوی داره باز اونا خنثی میکنن