2777
2789

دوست عزیز من سه ماه پیش تو خانواده خودم اتفاق خیلی بدی در رابطه با برادرم افتاد که خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت و زندگی شخصی خودم رو تحت تاثیر قرارداد یک ماهی داشتم تلاش میکردم حال و روحیه ام رو خوب کنم که خودمو همسرم و مادرم بیماری کرونا گرفتیم با داروی رمدیسور خوب شدیم اون دوره هم چون خیلی برام پر استرس و سخت به روحیه بدم اضافه کرد. الان دوماه هست خودم میفهمم که روحی اوکی ندارم همش تو فکر خانوادم هست زندگیم با شوهرم مختل شده بی دلیل باهم دعوا میکنیم سر چیزای کوچیک اون به من تیکه میندازه یا هر حرفی میزنه و شوخی کوچیک من ناراحت میشم و برداشت های بد میکنم شروع میکنم باهاش دعوا کردن از نسبت به خانوادم حالم یه جوریه اصلا دلم براشون تنگ نمیشه ونمیخوام ببینمشون. شوهرمم تو دعوا شروع میکنه تحقیر کردن منو خانوادم و توهین کردن دو روز پیش انقدر عصبیم کرد که محکم دوتا زدم تو صورتش ولی بعدش خیلی پشیمون شدم امشبم دوباره دعوامون شد بهش گفتم بیا طلاق بگیریم....حال روحیم اصلا خوب نیست شوهرم و خانوادم درکم نمیکنن 

...شوهری که تا قبل از این سه ماه کلی دوستم داشت خوشحالی و ناراحتیم براش مهم بود الان دیگه اصلا منو نمیخواد و خودش این رو بهم میگه.... به نظرتون من افسردگی گرفتم یعنی باید برم دکتر دارو مصرف کنم؟؟؟ آیا دیگه زندگیم مثل قبل میشه بازم میتونه مثل قبل دوستم داشته باشه؟ 

فعلن برید یه دکتر اون بهتر از ما میفهمه

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شرایطی بدی هست اگر میتونی برو روانشناس بهتره اگر نه که باید خیلی رو خودت کار کنی

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟

اگه میخوای دوست داشته باشی و مورد احترام بقیه باشی 

اول از همه خودت باید ب خودت احترام بذاری

خودت خودتو دوست داشته باشی 

از خودت شروع کن ورزش کن موزیک شاد گوش بده غذا بپز 

عشق کن 

ی بار میای ب دنیا مگه چند بار زندگی میکنیم 

حالا من از مشکلت خبر ندارم تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم 

ولی همیشه اینو بدون دنیا ارزش هیچی رو نداره 

عاشق شوهرت باشو اینو بهش بگو 

شک نکن اونم ب زبون میاره دوست داشتنش رو 

ببینید اگر برای خانواده و همسرتون هم مشکل چنینی که سه ماه رو زندگیت تاثیر بزاره پیش بیاد خدایی نکرده شماهم همین واکنش رو نشون میدادید پس از ایشون ناراحت نشید چون سه ماه زمان کمی نیست قطعا میشه دوباره درستش کرد به خودت امید بده یا علی بگو بلند شو بساز و لذت ببرع بزار بهتراز قبل بشه  

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
شهرم همش بهم َسرکوفت میزنه اگه بفمه میرم دکتر بدتر میکنه

فعلا نزار متوجه بشع بزار اروم بشی اونم اروم بشه خودش هم خوشحال میشه

شوهرم خیلی دوستم داره البته باید داشت.... اما واقعا دلم میخواد شاد باشم اما هرچی تلاش میکنم نمیتونم. ...

موزیک شاد لباس شاد ارایش رنگ مو یه دورزدن ساده یه پیاده روی یکم خرید اینا همش باعث میشه حالت خوب بشه

شوهرم خیلی دوستم داره البته باید داشت.... اما واقعا دلم میخواد شاد باشم اما هرچی تلاش میکنم نمیتونم. ...

فکرت درگیره

کتاب بخون کتاب راز خیلی می‌تونه کمکت کنه 

البته ک همه چیز ب خودت بستگی داره

اشپزی شیرینی کیک درست کن برا خودت لواشک درست کن غذاهای مورد علاقتونو بپز برو چندتا گلدون بخر بهشون برس 

شما برو روانشناس مجرب ، اصلا دارو نمیده همون اولش 

خیلی برای روحیه ات بهتره، خیلی میتونه کمکت کنه،ریشه یابی میکنه و کمکت میکنه ،تکنیک و راه حل نشونت میده

روانشناس حضوری خیلی بهتره اما اگرم نشد تلفنی مشاوره بگیر

سایت همکده وارد بشید یا توی اینستاشون لینک داده برای گفتگوی انلاین

یا ۱۴۸۰ تماس بگیر تلفنی مشاوره میدن

یا با ۱۲۳ تماس بگیر

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /