2777
2789
واقعا موندم چرا اینطور ب سر مردم میارن  شاید خواهرو برادر باشن شاید زنو شوهر باشن دیگ حق ندارن ...

چی بگم عزیزم , منم موافقم باهات ... 

اینجا هم کافیع یکمی از حقایق بگی , سریعا تعلیق میشی !!! 

خلاصه حالا شما احتیاط کن   

چند روز پیش با پسر عمه ام رفته بودیم اسباب کشی فقط من رفتم کمکشون شب بود رفتیم تو کوچه رفتیم سر خیاب ...

واااییی😂😂😂

ولی من واقعا با این قانون  موندم

شاید واقعا دو نفر خوااهرو برادر باشن  زنو شوهر باشن 

باید بگیرن ببرن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا خدا انقد سخت گیری نکرده ادمان ک از خدا غول ساختن  وقتی قصد جدی باشه چ اشکالی داره

گفتم که من نمیدونستم درچه موردیه البته ادم خودش باید مواطب خودش باشه به هرحال شما قصدت خیره درست ولی درمورد اقا که نمیتونی صددرصد حرف بزنی نمیگم ادم بدیه یا ندیده نشناخته قضاوتش کنم ولی ادم درهرصورت باید مواظب خودش باشه البته برای اشناییت دخترو پسر حتما چن جلسه تو مکانهای عمومی باید صحبت کنن که همو بیشتر بشناسن ولی خطوط قرمزتونو مشخص کنید تا کسی ازتون سواستفاده نکنه اینو فقط به عنوان نصیحت خواهرانه به همه ی دخترامیگم چون دخترا بیشتر احساساتی هستن وزود دل میبندن ونمیتونن بدیهای طرفو ببین یا فریب حرفاشونو میخورن ومورد سواستفاده قرار میگیرن البته اینو میدونم که الان فقط میخواید یه صحبت عادی داشته باشید اینو برای اینده گفتم 

گفتم که من نمیدونستم درچه موردیه البته ادم خودش باید مواطب خودش باشه به هرحال شما قصدت خیره درست ولی ...

بله عزیزم درست 

من فقط میخوام باهاش صحبت کنم خودشم خوب میدونه ک خط قرمزا چیه و اجازه نداره رد کنه ما چن ساله همو میشناسیم 

واقعا موندم چرا اینطور ب سر مردم میارن  شاید خواهرو برادر باشن شاید زنو شوهر باشن دیگ حق ندارن ...

الان مثل قدیم نیس اینجا که اصلا تو شهر ما ندیدم مردم هر جور بخوان میگردن کلا آزادن کسی کاریم نداره

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
2790
2778
2791
2779
2792