2777
2789

حالتو بد خریدارم😍😍😍😍😍❤مبارکت باشه مامان خانم❤😚

ن عزیزم به رابطه دیشبت ربطی نداره

برو سریع آزمایش بده 💃💃💃💃

برای منم دعا کن این ماه مامان شم😚😚

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤
حالتو بد خریدارم😍😍😍😍😍❤مبارکت باشه مامان خانم❤😚 ن عزیزم به رابطه دیشبت ربطی نداره برو سریع آز ...

ممنونم گلممممم فداتم خیلی منتظر بودم خدارو شکر که مثبت شد

باشه میرم یعنی الان ازمایش جواب میده ??چون 5روز از موعود گذشته

ایشاالله تیکر بارداریت عزیزم 🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😘😘😘😘😗😗😗😗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم گلممممم فداتم خیلی منتظر بودم خدارو شکر که مثبت شد باشه میرم یعنی الان ازمایش جواب میده ??چو ...

وقتی بی بی چکت مثبت میشه صد درصد آزمایشتم مثبت میشه بدو برو😍😍😍

مرسی خانمی❤❤❤❤😚

وقتی بی بی چکت مثبت میشه صد درصد آزمایشتم مثبت میشه بدو برو😍😍😍 مرسی خانمی❤❤❤❤😚

ممنونم چششششمممم میرم تنها ک نمیشه همسرم از سرکار بیاد میریم نمیدونم چجوری بهش بگم

🌹🌹🌹😍😍😍

ممنونم چششششمممم میرم تنها ک نمیشه همسرم از سرکار بیاد میریم نمیدونم چجوری بهش بگم 🌹🌹🌹😍😍😍

بهش نگو فعلا بگو یه بهونه بیار برای آزمایشت بعد که مثبت شد بهش نگو برو خونه جواب آزمایشو بی بی چکو بزار داخل یه جعبه بهش بده😍😍😍

بهش نگو فعلا بگو یه بهونه بیار برای آزمایشت بعد که مثبت شد بهش نگو برو خونه جواب آزمایشو بی بی چکو ب ...

ممنون گل ولی اینقدر حالم بد بود رفتیم ازمایش شنید پرستاره گفت مبارک باشه دیگ نشد سوپرایزش کنم ولی خیلی خوشحاله  خدا کنه برامون بمونه و سالم به دنیا بیاد آخه دلم خیلی درد میکنه 

ممنون گل ولی اینقدر حالم بد بود رفتیم ازمایش شنید پرستاره گفت مبارک باشه دیگ نشد سوپرایزش کنم ولی خی ...

وااای دختر مبارکت باشه😍😍😍😍الهی که سالم به دنیا میادنگران نباش💃💃💃💃💃

از نخودت بخواه به تربچه من بگه زودتر بیاد این ماه چشم به راهشم🤲😍

وااای دختر مبارکت باشه😍😍😍😍الهی که سالم به دنیا میادنگران نباش💃💃💃💃💃 از نخودت بخواه به تربچه ...

ممنونم سلامت باشی عزیزم

انشالله به امید خدا

ایشاالله دامن همه منتظر ها سبز شه

من بعد اون همه دکتر رفتن و شوهرم ضعیف بود و من فولیکول هام کوچیک 5یا6ماهه دیگ نرفتم دکتر داروهم مصرف نکردیم گذاشتیم خدا خودش کمکمون کنه الان ک باردارم خودم باور ندارم اما شوهرم میگه ببین صبر داشته باشی و توکل به خدا کنی خودش همه چیو درست میکنه  ایشاالله شماهم به همین زودی تاپیک بیبی چک مثبت بزنی 🌹🌹😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

ممنونم سلامت باشی عزیزم انشالله به امید خدا ایشاالله دامن همه منتظر ها سبز شه من بعد اون همه دکتر ...

مرسی عزیزم انشاالله🙏😍😍

نی نیت همیشگی سالم خانمی❤❤❤