2777
2789
عنوان

نوزاد 11ماه

134 بازدید | 15 پست

بچه ها میشه بگید چه کارایی بچه هاتون انجام میدنن

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

لایک کنید عزیزان،دخترم ۸ ماهشه😊

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش مقایسه نکنی آخه خیلی باهم فرق دارن بچه خواهزم 10 ماه راه رفت پسر من 14 ماهه راه رفت 

میدونم عزیزم ولی آخ یکم نگرانم

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

سلام 

دختر من چهار دست وپا میره چند ماهه و این روزا تلاش می کنه راه بره دستشو ول می کنه از تکیه گاه و چند ثانیه می ایسته.از پله می تونه بالا بره .دو سه کلمه هم میگه .

شما بچه تون مهر ماهیه ؟ یا آبان ؟ دختر یا پسر؟

دختر منم ۱۲ ماهه هست 

چی منظورته؟ 

خودش راه میره بدون کمک و تکیه گاه 

نمیزاره بهش غذا بدم خورش هی میخواد قاشق ازم بگیره 

خودش شیشه شیرش رو نگه میداره 

از همه جا هم میخواد بالا بره 

در یک کلام تخس و شیطونه 

‌‌‌خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤

[QUOTE=210633547]مسائل ریاضی رو حل میکنه در حد لگاریتم و تالس[/Q🤩

دختر منم ۱۲ ماهه هست  چی منظورته؟  خودش راه میره بدون کمک و تکیه گاه  نمیزاره بهش ...

عزیزم من 1ادر یکسالش تموم میشه ولی اصلان قاشق ابنچزارو نمیگیره 

نگرانی بیخودی نداشته باشید عزیزم 

پسرمن ده ماهش نشده هنوز و چهاردست و پا میره و دستش رو میگیره به دیوار و راه میره بچه ها با هم متفاوت اند مثلا دختر دوستم نه ماهشه هنو چهار دست و پا نمیره

پسر من 10 ماهه مینشست و ففط تلاش میکرد چهار دست پا بره اما نمیتونس دست میزد لیوان میگرفت دستش میتونس اسمشو بفهمه همین خیلی کم دردر میگفت بابا نیگقت

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه