2777
2789
موقعی ک خوابی با اراده خودت بلند میشی یانه؟؟؟ یا وقتی میخوای بلند بشی انرژیشو نداری؟

ن اینجوری نیستم.ولی همیشه کارام بی نتیجه س.همش میدووام همش تلاش میکنم ولی بی نتیجه.خوشی ندارم تو زندگیم همش ی چیزی میشه همه چی بهم مبخوره.ازدواجم با مشکل میخوره.از ی آدم مطمئن پرسیدیم طالعمو دید گفت سنگینی شدی رو زندگیته

ن اینجوری نیستم.ولی همیشه کارام بی نتیجه س.همش میدووام همش تلاش میکنم ولی بی نتیجه.خوشی ندارم تو زند ...

درسته منم مثل شمام اردام قوی نیست 

باید بری دعا نویس عادل طالع ات رو دوباره ببینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته منم مثل شمام اردام قوی نیست  باید بری دعا نویس عادل طالع ات رو دوباره ببینه

دید گفت باید برات دعا بنویسم.ولی هنوز دو ب شکم بگم بنویسه.ینی امکان داره این مشکلات و نرسیدنا همش از سنگینی باشه

دید گفت باید برات دعا بنویسم.ولی هنوز دو ب شکم بگم بنویسه.ینی امکان داره این مشکلات و نرسیدنا همش از ...

فقط بگو طالع ات رو بگیره ببینه مشکلت چیه 

بعد ک فهمیدی چیزی هست 

بیا خونه از اینترنت دعای رقیه شرعی رو دان کن 

بزار رو‌اپن ب مدت ۴۹روز باصدای بلند یعنی دیوونشون می‌کنه 

اصلا فراریشون میده اصلا دعا نگیری فقط طالع ات رو بگیره

فقط بگو طالع ات رو بگیره ببینه مشکلت چیه  بعد ک فهمیدی چیزی هست  بیا خونه از اینترنت دعا ...

طالعمو دید دیگه.گفت سنگینی شدید داری.گفت ریزش موتم از سنگینیه.گفت حتی اگه ازدواج کنی با هرکس جدا میشی مگه اینکه سنگینی رفع شه...

اون دعایی ک گفتی و دانلود میکنم امشب...

باید خونه اروم و ساکت باشه بزارم؟سوره تکویرم بخونم بنظرت

طالعمو دید دیگه.گفت سنگینی شدید داری.گفت ریزش موتم از سنگینیه.گفت حتی اگه ازدواج کنی با هرکس جدا میش ...

سوره تکویر رو نمیدونم اطلاع ندارم سوره بقره ودعای رقیه شرعی روی اپن بزار با دقت گوش بده فضا هم ساکت باشه

منظورم اینکه دوباره طالع بینی کن پیش دعا نویس عادل دیگ

دو بار رفتم عزیزم.هر دوشونم سید بودن.یکیشون خانم معلولی بود ک خیلیم آدم خوبی بود ولی هرچقد خواستم راجعبه سنگینی بگه نگفت گفت میترسی اگه بگم.ولی چشم پیش یکی دیگم میرم

دو بار رفتم عزیزم.هر دوشونم سید بودن.یکیشون خانم معلولی بود ک خیلیم آدم خوبی بود ولی هرچقد خواستم را ...

آره برو ببین چی میگه

باید راستشو بگه چ ترسناک باشه چ نباشه ،خو باید بفهمی مشکلت چیه یان دعا گرفتن اون هارو وحشی میکنه

2790
2778
2791
2779
2792